Curiozitati

Ce zodii se imbogatesc in luna august, intorc banii cu lopata

Publicat: 29 iul. 2018
9

Luna august este o luna profitabila din punct de vedere financiar, pentru multi dintre nativi. Banii par sa vina usor, iar unii au sanse reale sa se imbogateasca. Exista insa si cativa nativi pentru care luna august este o luna a cheltuielilor, iar banii vor disparea rapid. Afla daca te imbogatesti sau pierzi bani in luna august, in functie de zodie.

Berbec

Succes ca acum n-ai avut niciodata. August este o luna cu noroc, iar banii vor veni din toate directiile. Iti permiti sa cheltuiesti dupa pofta inimii fara sa ramai fara resurse. La serviciu, energia si generozitatea ta sunt apreciate de catre sefi, care decid sa iti ofere drept recompensa un concediu binemeritat

Taur

Succesul tau creste exponential, de la o decada la alta. Jupiter iti confera succes in tot ceea ce intreprinzi. Se intrevede o avansare la locul de munca de pe urma careia vei castiga mult mai multi bani. Atentie la cei care abia asteapta sa se imprumute de la tine!

Gemeni

Vei munci destul de mult in aceasta luna, insa cu folos. August este propice finalizarii unui proiect dificil, care impune eforturi consistente. Din fericire, astrele iti sunt favorabile. Din a doua decada a lunii incepe o perioada de un an in care se vor tot ivi oportunitati financiare pe care va trebui insa sa stii sa le fructifici.

Rac

Trebuie sa iti canalizezi fortele in aceasta luna pentru a pune mana pe o mostenire sau pe o finantare in urma unui proiect pe care l-ai intocmit vara aceasta. Din fericire, daca te agiti intr-un mod pozitiv, ai mari sanse sa intri in posesia banilor. Ai putea face o achizitie importanta, o investitie rentabila. Nu te grabi in luarea niciunei decizii.

Leu

Popularitatea ta este in crestere, motiv pentru care si parteneriatele care se contureaza in aceasta perioada au mai mult succes. Nu este exclus sa reapara in atentie o colaborare mai veche. Norocul cel mai mare se contureaza in a doua jumatate a lunii, cand ai sansa sa castigi o suma importanta de bani care te va ajuta sa iti reglezi situatia financiara.

Citeste mai mult AICI

 

Adauga un comentariu