National

Cea ma DURA IESIRE a lui Nastase! Pur si simplu A LUAT FOC!

Publicat: 18 iul. 2016
1

Senatorul UNPR Ilie Nastase a declarat luni ca isi va da demisia din partid si le-a transmis colegilor sa nu se bazeze pe el pentru fuziunea cu PMP, considerand ca „se imprietenesc cu dracul”.

„Nu ne unim cu dracul, eu unul nu. Despre colegii mei, nu stiu ce or sa faca, eu nu am treaba cu tovarasul Basescu. (…) Ce sa facem, sa facem cu altii care au mai fost o data? Daca facem, facem cu unii noi, sa se schimbe”, a declarat Ilie Nastase.

Senatorul a mai spus ca isi va da demisia daca trebuie si ca UNPR poate sa faca fuziune cu cine vrea, dar sa nu conteze pe sprijinul sau.

„Eu unul nu, pe mine sa nu conteze baietii astia. Eu nu ma duc, pot sa faca ei fuziunea cu cine vor, n-am treaba. (…) Trebuie sa-mi dau demisia? Imi dau demisia daca trebuie. Ne imprietenim cu dracul, Doamne fereste, vreau sa-l cunosc cat mai tarziu”, a spus Nastaase.

Intrebat daca se va inscrie in alt partid sau daca va candida independent la alegerile parlamentare din toamna, Ilie Nastase a spus ca va anunta in momentul in care va lua o decizie in acest sens.

Miercuri va fi oficializata decizia de fuziune prin absorbtie a UNPR cu partidul condus de Traian Basescu, PMP, in cadrul unui congres. Prin aceasta miscare, UNPR dispare practic de pe scena politica, viitorul partid urmand sa se numeasca in continuare PMP.

Comentarii
  • Dar te-a poftit cineva, mai analfabetule? Ar trebui sa realizezi ca nici nu era cazul sa ragi ca un magar ce esti! Du-te invartindu-te unde vezi cu ochii, mai coada de topor! Caracter mizerabil de vagabond! Un golan ajuns( foarte ciudat) general al armatei romane!!! N-are cumva si doctoratul pe la Oprea? Din fericire nu, ca la studiile lui…

Adauga un comentariu