Magazin

Cea mai BATRANA mama din Romania are grija ca de ochii din cap de fetita ei. Vrea sa fie o mama MODEL

Publicat: 29 aug. 2014
1
Cea mai batrana mama din lume are grija ca de ochii din cap de fetita ei de noua ani. Adriana Iliescu a plimbat-o anul acesta pe Eliza si abia s-au intors de la mare, unde fetita a facut pentru prima data plaja.
Adriana Iliescu, acum in varsta de 76 de ani, femeia care a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca a dat nastere unei fetite la varsta de 67 de ani, prin fertilizare in vitro, se straduieste sa fie un parinte model pentru fiica ei.

Citeste si: Cea mai batrana mama din lume a luat o decizie radicala

Cele doua se simt foarte bine impreuna, iar micuta este foarte incantata de calatorii. In vara aceasta, Adriana Iliescu a dus-o pe Eliza pe malul marii, dar a hotarat ca lucrurile vor sta putin diferit fata de anii trecuti.
Au mai fost si anul trecut, si acum doi ani la mare dar Adriana Iliescu a evitat sa o expuna la soarele torid de vara. Mama a respectat avertizarile medicilor, care atrag atentia asupra efectelor nocive ale expunerilor prelungite la soare, la orele amiezii, recomandari care adesea sunt ignorate de parinti pentru copiii lor.
“Atunci am incercat pe cat posibil sa o feresc pe Eliza de radiatiile nocive si nu ne-am dus la plaja, ci am stat pe malul marii doar pentru aerosoli, pentru ca medicul mi-a spus ca ii vor face bine. Cat a fost mica, a racit destul de des” a declarat pentru Adriana Iliescu.

Citeste si: Cele 8 MINCIUNI ale unei Mame

Adauga un comentariu