Magazin

Cea mai batrana mama din Romania are mari probleme! A pierdut tot!

Publicat: 16 dec. 2013
1

La aproape noua ani de cand a intrat in Cartea Recordurilor drept cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu se confrunta cu o mare problema.

Femeia in varsta de 75 de ani spune ca, in urma unui proces in care a fost tradata de propriul avocat, si-a pierdut toate economiile, inclusiv pe acelea pe care le facuse pentru fiica ei, Eliza.

„M-am trezit cu o mare nenorocire pe cap acum, in preajma sarbatorilor”, a povestit ea intr-un interviu acordat presei tabloide. „Vecinul meu din Balcesti, Valcea, si-a ridicat o vila boiereasca lipita de casa mea parinteasca. Am apelat rapid la lege si l-am dat in judecata”, a adaugat Adriana Iliescu.

Astfel, toti banii femeii au fost alocati rezolvarii acestei situatii, insa, sustine ea, avocatul care a reprezentat-o in instanta nu i-a aparat interesele si a pierdut procesul.

In urma acestei probleme, Adriana Iliescu a pierdut 6400 de lei: „Toate economiile mele de la CEC, tot ce mai aveam pus deoparte pentru micuta Eliza, toate s-au dus…”.

Cu toate acestea, femeia a declarat ca nu va renunta, iar la inceputul lui 2014 va „lupta cu toate armele” pentru a-si face dreptate.

Pana atunci insa, Adriana Iliescu se pregateste pentru Sarbatori, alaturi de fiica sa, care urmeaza sa implineasca 9 ani.

„Eliza intelege tot ce se intampla, noi comunicam foarte mult. Momentan este foarte ocupata cu tot felul de concursuri si olimpiade. Stie sa isi imparta prioritatile ca un om mare. Sunt foarte mandra de ea!”, a conchis femeia.

Comentarii
  • imi cer scuze doaamnaaa….. ILIESCU
    , dar cind se bateau clopotele ca sunteti cea mai in virsta FEMEIE CARE A DECIS SA FACA un copil de singura , nu stiati ca un copil nu se poate creste cu nici 200 de euro pe luna??????????sau se vede ca eje erati……. un pic dusa cu capu
    .

    • in plus are cel mai pretios dar de pe lumea asta..fetita …si cred ca este o femeie foarte norocoasa…cei care gandesc sa nu faca copii din cauza banilor e un pacat care il simt mai tarziu…nu vor avea o alinare…banii azi sunt maine nu sunt…
      SARBATORI FERICITE LA TOTI

Adauga un comentariu