Stiri si curiozitati

Cea mai bogata romanca. Are mai multi bani decat Tiriac, Teszari si Becali la un loc. Tranzactia care o va face multimiliardara

Publicat: 10 oct. 2018

Fiica unei croitorese din Constanta a cladit un imperiu de la zero. O tranzactie care se va incheia in curand evalueaza afacerea ei la trei miliarde de dolari. Nascuta intr-o familie de aromani din Constanta care a fugit din Romania comunista in 1989.

Nascuta intr-o familie de aromani din Constanta care a fugit din Romania comunista in 1989, Anastasia Soare a infrumusetat cele mai mari vedete din America, de la Michelle Obama la Jennifer Lopez, Oprah Winfrey si Reese Witherspoon, si Kim Kardashian. Anastasia a venit pe lume intr-o familie de aromani unde regulile de viata si de conduita erau foarte stricte. Mama sa lucra ca croitoreasa, insa in fiecare duminica mergea la salonul de cosmetica si mereu o lua si pe Anastasia cu ea. A plecat in SUA in 1989 cu ajutorul sotului ei care era marinar. Acesta s-a angajat ca taximetrist, iar ea la un salon de cosmetica.

Dupa trei ani si-a deschis propriul salon pentru ca in anul 2000 sa lanseze o linie de produse sub denumirea Anastasia Beverly Hills. Vanzarile au explodat dupa ce ce fiica ei, Claudia, presedinta companiei, a inceput sa promoveze produsele pe Instagram. Compania vinde in prezent peste 480 de produse in 3.000 de magazine. Veniturile sunt estimate la mai mult de 200 de milioane de dolari.

Fondul de investitii TPG Capital, care are un portofoliu de peste 90 de miliarde dolari, se afla in negocieri pentru a prelua o parte din compania Anastasiei. Presa de peste Ocean estimeaza tranzactia la trei miliarde de dolari.

Anastasia Soare, 60 ani, castiga prin compania ei Anastasia Beverly Hills peste 340 de milioane de dolari anual. Averea ei este estimata de revista americana Forbes intre 1,5 si 2 miliarde de dolari.

Anastasia Soare are trei saloane in Bucuresti: Radisson, Dorobanti, Baneasa si unul in Constanta. Produsele Anastasiei sunt gasite spre vanzare in saloane.loading...

Adauga un comentariu