Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
Copiii le iubesc, adulţii le consideră un preparat delicios, iar gospodinele le gătesc în diferite moduri, care mai de care mai savuroase. Îţi prezentăm astăzi cea mai simplă reţetă de şniţele de pui cu ou. Trebuie să o încerci!
Pieptul de puo dezosat se feliază şi se condimentează cu sare şi piper. Pune făină într-o farfurie întinsă şi trece fiecare bucată prin ea. Între timp, amestecă bine ouăle cu sare şi cu puţină făină. Încinge ulei într-o tigaie şi după ce treci puiul prin ou, apoi prin pesmet, pune fiecare bucată la prăjit pe ambele părţi, la foc mic, pentru a se pătrunde carnea. Scoate-le pe şerveţele de hârtie pentru a îndepărta surplusul de ulei.