Actualitate

Cea mai frumoasă seară pentru îndrăgostiți! De Valentine’s day, o petrecere mare cât inima ta, la Complexul Hotelier Ciric

Publicat: 10 feb. 2020

Îndrăgostiții de toate vârstele, din Iași și nu numai, trebuie să știe că vineri, 14 februarie, de la ora 18.00, la Complexul Hotelier Ciric – Restaurantul Grand Salon, va avea loc cea mai tare petrecere numai pentru ei. Astfel, pentru toți îndrăgostiții care vor să-și sărbătorească iubirea, Complexul Hotelier Ciric a pregătit momente magice, cu meniuri speciale, pe ritmurile de muzică live. Formația restaurantului va crea buna dispoziție pentru un spectacol grandios la care te vei bucura că participi. Printre surprize se numără, prezentări de modaă, momente artistice deosebite, degustare de vinuri, tombole cu premii, expoziții de decorațiuni, artă culinară și cofetărie, meniurile anului 2020.

„Peste un deceniu de experiență este un motiv în plus pentru a ne acorda încrederea dumneavoastră, astfel încât să beneficiați de servicii de cea mai bună calitate, prin rafinament și eleganță, numai la Complex Hotelier Ciric***”, au declarat reprezentanții Complexului Hotelier Ciric.

Așadar, nu ratați această ocazie! Locurile sunt limitate. Luați-vă partenerul de viață și vineri, pe 14 februarie, începând cu ora 18.00, petreceți o seară romantică de neuitat la Complexul Hotelier Ciric! Pentru persoanele care solicită și cazare, se acceptă toate tipurile de vouchere de vacanță.

Detalii si rezervari:
tel mobil: 0732003939
email: marketing@ciric.com.roloading...

Comentarii
Adauga un comentariu