Actualitate

Cea mai moderna scoala privata din Iasi, Seven Hills, demareaza inscrieri pentru noul an scolar – FOTO

Publicat: 26 feb. 2015
1

@ Veste buna pentru parintii din intreaga zona a Moldovei @ Pana pe 31 martie 2015, la Seven Hills International School se fac inscrieri pentru anul scolar 2015 – 2016

Educatie la cele mai înalte standarde, dupa curriculum britanic si recunoscuta peste tot în lume, predare în limba engleza, cadre didactice instruite de consultanti din Marea Britanie, infrastructura moderna si grija pentru fiecare elev în parte, acestea sunt coordonatele Seven Hills International School, singura scoala internationala din nord-estul tarii.

Citeste si: Scoala Internationala Seven Hills a fost lansata la Palas Iasi – FOTO,VIDEO

„La Seven Hills International School, institutie aflata în proces de acreditare din partea Cambridge International Examinations, se fac înscrieri pentru anul de învatamânt 2015 – 2016. Oferta educationala se adreseaza copiilor de gradinita, clasa pregatitoare, clasa întâi, clasa a III-a, clasa a V-a, clasa a VI-a sau clasa a IX-a. Înscrierile pentru clasa pregatitoare sunt deschise pâna pe 31 martie 2015. Parintii care doresc sa le ofere copiilor o educatie aparte pot opta pentru unul dintre cele trei pachete: Academia, Maestro sau Excelsior. La gradinita, în functie de pachetul ales, cei mici vor fi formati dupa curriculum britanic sau dupa cel românesc, dar cu predare în engleza, vor beneficia de masa de prânz si de gustari, vor participa la cluburi si la activitati recreative si vor studia un instrument muzical. În functie de oferta educationala aleasa, elevii din ciclul primar, gimnazial sau liceal vor învata dupa curriculum britanic sau românesc, cu predare în limba engleza, vor beneficia de masa de prânz, îsi vor face temele împreuna cu îndrumatorii si vor participa la activitati sportive si cluburi diverse. De asemenea, vor avea ocazia sa studieze intensiv un instrument, dupa un program similar unei scoli de muzica”, a transmis prof. Liliana Romaniuc, directorul unitatii educationale de elita.

Citeste si: Iata cum arata Scoala Seven Hills de la Palas Iasi – UPDATE GALERIE FOTO,VIDEO

De precizat ca si paleta activitatilor extracurriculare si a cluburilor este la fel de bogata, orientata pe formarea personalitatii elevului. La Seven Hills, copiii pot alege sa învete balet, gimnastica, dans, teatru si televiziune, arte plastice, instrumente muzicale, retorica si dezbatere, leadership, limbi straine, sa practice diverse sporturi sau sa faca parte din orchestra scolii. În afara de engleza, pot studia germana, franceza, italiana sau spaniola. Clasele includ 15 – 18 elevi, astfel încât fiecare copil va beneficia de întreaga atentie a cadrelor didactice. Înscrierea presupune întocmirea unui dosar personal al copilului si un interviu cu parintii, iar pentru clasele mai mari si un test initial de limba engleza. Seven Hills International School s-a deschis pe 15 septembrie 2014, în cladirea United Business Center 2 din Ansamblul Palas.

Mediul de învatare este ultramodern, iar spatiul este dotat cu mijloace IT de ultima generatie, table magnetice si o varietate de materiale didactice. Elevii beneficiaza de laborator de stiinte, laborator de informatica, sala multimedia cu diverse instrumente muzicale, sala de odihna, biblioteca, cabinet de consiliere, cabinet medical si sala pentru servit masa. Programul zilnic începe la 08:30 si se încheie la 16:30 – 18:00, în functie de solicitarile parintilor. Echipa pedagogica a scolii cuprinde cadre didactice din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii (SUA) si România, instruite de catre consultanti britanici. Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.sevenhills.ro sau la telefon 0232.208.840.

Comentarii
  • Daca nu as cunoaste modul cum se desfasoara concursurile organizate de Min. Educatiei, as fi intrebat-o pe d-na Romaniuc de ce nu s-a inscris la concursul pentru inspector scolar general, pentru ca de d-na Gavrila ne-am saturat(ni s-a acrit!)si nici nu mai are resurse(in afara de vizite si excursii peste hotare prin programele facute de subalterni)

Adauga un comentariu