Actualitate

Cea mai moderna scoala privata din Iasi, Seven Hills, isi deschide portile la Palas – GALERIE FOTO

Publicat: 12 sept. 2014

@ Luni, 15 septembrie 2014, cea mai moderna unitate de invatamant privata din zona Moldovei, Seven Hills, isi deschide portile la Palas @ Aflata la cele mai inalte standarde educationale si dupa ce, recent, a primit cele mai importante acreditari in domeniu, atat la nivel national, cat si pe plan mondial, institutia ii asteapta pe elevi si pe parinti la primele cursuri  

Luni, 15 septembrie 2014, în Ansamblul Palas se va deschide Seven Hills International School, prima scoala internationala din regiune, cu predare exclusiv în limba engleza.

Copiii vor învata în cele mai moderne conditii, dupa curriculum britanic. Seven Hills este o scoala prietenoasa, clasele având un ambient vesel si fiind amenajate cu mobilier testat ergonomic, în conformitate cu vârstele elevilor. De asemenea, Seven Hills este autorizata de Agentia Româna de Asigurare a Calitatii în Învatamântul Preuniversitar, ceea ce va permite echivalarea studiilor în sistemul românesc si în oricare altul din lume. De asemenea, unitatea de invatamant are certificarea Consiliului Scolilor Britanice Internationale. Mai mult, fiecare saptamana de curs va pleca de la o anumita tema. In plus, zilnic, in intervalul orar 16.00 – 17.00, vor fi si ateliere de: gimnastica, dans, de instrumente muzicale, gandire critica sau de laborator al mintii„, a tinut sa precizeze prof. Liliana Romaniuc, director Seven Hills International School.

Citeste si: Scoala Internationala Seven Hills a fost lansata la Palas Iasi – FOTO,VIDEO

De asemenea, de mentionat ca institutia porneste de la o noua viziune asupra educatiei. Programul unei zile de scoala la noi incepe la ora 8.00 si se termina la ora 16.00. Elevii beneficiaza de masa, o biblioteca si cei mici vor dormi la pranz la noi. Lunar, taxa de studiu este de 450 euro. De precizat ca, pentru activitatea ce tine de Educatie Fizica, exista un contract cu Sala Sporturilor, iar pentru activitatile de laborator cu universitati din Iasi. Ca o dovada a calitatii si excelentei pe care o promoveaza Seven Hills este faptul ca aici vor preda doar cadre didactice de elita din Iasi, formate dupa sistemul Cambridge. Acestia se ghideaza dupa sloganul „Impreuna atingem excelenta!”. Pe langa programul academic obligatoriu, masa de pranz si timpul de odihna, invataceii vor participa la activitati extrascolare si cluburi variate, vor canta in orchestra scolii, vor practica sporturi individuale sau de echipa si vor merge in excursii tematice. Proiectul este sustinut de Palas Iasi, iar activitatea va avea loc in Ansamblul Palas, pe strada Palas numarul 5b, cladirea United Business Center 2, corp D3, etajul al treilea.

Citeste si: Iata cum arata Scoala Seven Hills de la Palas Iasi – UPDATE GALERIE FOTO,VIDEO

Adauga un comentariu