Sport

Cea mai noua bijuterie a Europei e gata de primul meci! Anuntul oficial

Publicat: 27 iul. 2018
1

Cel mai nou stadion din Europa este gata de inaugurare! Chiar daca se parea ca lucrarile arena lui Tottenham nu se vor finaliza pâna la începutul sezonului, ultimul anunt al londonezilor a risipit orice urma de îndoiala. A mai ramas o luna pâna la primul test decisiv pentru deschiderea noii case a lui Harry Kane&Co.

Primul meci de pe stadionul lui Tottenham va avea loc pe 27 august, între echipa U23 a londonezilor contra formatiei similare a lui Brighton, clubul care în aceasta vara a ajuns si atacantul român Florin Andone. 5 zile mai târziu, pe 1 septembrie, o echipa a legendelor lui Tottenham va disputa o partida amicala cu una a legendelor lui Bayern Munchen.

Cele doua evenimente cu o audienta mai scazuta decât capacitatea maxima de 62.062 de locuri au menirea de a satisface pretentiile consiliului local din Londra si a oficialilor cu problemelor de securitate, care cu aceasta ocazie vor putea testa toate aceste aspecte, pentru acordarea certificatului de securitate.

Primul meci de pe Tottenham Hotspur Stadium – numele provizoriu al arenei – va avea loc tocmai în ziua în care londonezii vor juca pe terenul lui Manchester United, în prima etapa a sezonului din Premier League.
Noul stadion a costat 965 de milioane de euro si este construit lânga vechea arena.
Arena nu este destinata doar fotbalului. Tottenham a precizat, pe site-ul oficial, ca va putea gazdui si meciuri din campionatul de fotbal american din SUA, dar si concerte si alte evenimente majore din sfera "entertainment-ului".

Preturile biletelor pentru meciul Tottenham U23 – Brighton U23:

Adulti: 5,63 euro (5 lire)
Seniori peste 65 de ani: 1,13 euro (o lira)
Sub 18 ani: 1,13 euro (o lira)

Preturile biletelor pentru meciul Legendelor lui Tottenham cu Legendele lui Bayern:

Adulti: 11,26 euro (10 lire)
Seniori peste 65 de ani: 5,63 euro (5 lire)
Sub 18 ani: 5,63 euro (5 lire)
Taxa de rezervare: 1,69 euro (1,5 lire)

Adauga un comentariu