International

Cea mai proastă întâlnire de pe Tinder! Ce a putut să pățească o tânără

Publicat: 30 mart. 2021
Lizzy Johnson pe marginea lacului unde a avut loc intalnirea
Lizzy Johnson a avut parte de o intalnire pe care nu o va uita prea curand

Lizzy Johnson a avut parte de cea mai proastă întâlnire de pe Tinder. Episodul pe care l-a trăit o să îl țină minte toată viața. Din cauza restricțiilor anti-covid, cei doi tineri nu au putut să meargă la un restaurant. Astfel, au ales să meargă la o plimbare pe malul unui lac.

Din nefericire pentru ei, romantismul a lipsit cu desăvârșire.

Cea mai proastă întălnire de pe Tinder

Partenerul de întâlnire a lui Lizzy a venit însoțit de cățelul său. Deși părea o idee bună la început, după o perioadă au ajuns să regrete decizia luată. De nicăieri, câinele a ales să sară în apă. Stăpânul a menționat că patrupedul nu a mai văzut niciodată o apă așa de întinsă, motivând astfel gestul animalului.

Când a văzut că patrupedul este în pericol, Lizzy nu a stat pe gânduri și i-a sărit în ajutor, în timp ce partenerul ei a stat panicat pe marginea lacului.

Imediat ce a reușit să salveze câinele, întâlnirea a luat sfârșit și s-a grăbit să ajungă acasă. Tânăra a filmat rezultatul întâlnirii, iar imaginile cu ea udă și acoperită de noroi au devenit virale.

Ce a spus Lizzy Johnson despre cea mai proastă întâlnire de pe Tinder

După ce a ajuns acasă, tânăra a ținut să împărtășească cu prietenii ei virtuali întâmplarea.

„A fost prima mea întâlnire în parc, voi aștepta până când lucrurile o să revină la normal și o să pot merge la un restaurant să savurez un pahar de vin. Plimbările cu câini nu mai fac parte din programul meu. Iar de acum dacă pe Tinder o să mai întâlnesc un bărbat cu un câine o să îl pun în partea stângă.

Deși a fost oribil cu siguranță am văzut și partea amuzantă – sunt mândră că am salvat câinele înainte de a mă gândi la telefonul și cheile mele, ca el. Toți prietenii mei au spus: doar ție ți se putea întâmpla. Ce să fac nu am noroc cu întâlnirile”, le-a spus Lizzy internauților, imediat ce a ajuns acasă.

Întâlnire de pe Tinder sfârşită într-un mod TRAGIC!

În Noua Zeelandă s-a petrecut un eveniment ce a şocat presa internaţională in luna noiembrie a anului 2019. Moartea unei tinere britanice a marcat oraşul Auckland. O tânără a fost asasinată. Corpul fetei a fost descoperit într-o valiză şi abandonată la periferia oraşului.

Trupul neînsufleţit a fost găsit la o săptămână după dispariţia tinerei.

S-a îndrăgostit de o fotografie pe Facebook și a început să-i trimită mii de euro online. Surpriza de care a avut parte un român din Germania

În anul 2019, un bărbat din Deva a trăit o experiență greu de uitat. Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, care lucra în Germania, aflat în căutarea perechii, a început o relație virtuală cu o femeie care s-a ascuns în spatele profilului de Facebook „Pagina Bunicii”. În poza de profil este o femeie relativ tânără, care pare a avea o perucă pe cap. Cert este că bărbatul a crezut că vorbește cu femeia din acea poza.

După ce i-a trimis 40.000 de euro femeii, când a ajuns în România a avut parte de o mare surpriză.

Comentarii
Adauga un comentariu