Secretele istoriei

Cea mai puternica rugaciune! Cei aflati in mare suferinta ar trebui sa o rosteasca in fiecare zi!

Publicat: 03 ian. 2017
3

Cea mai puternica rugaciune este indreptata catre Maica Domnului. Se spune ca face minuni daca este rostita de cate cinci ori in fiecare zi de catre cei aflati in mare suferinta.

Pe langa aceasta rugaciune, cei care o spun ar trebui sa respecte si alte „reguli„, daca vor, intr-adevar, sa isi faca efectul!

– zece exemplare din aceasta rugaciune vor fi date la 10 credinciosi aflati in biserica;
– la capatul celor 10 zile se vor da la altarul bisericii o paine, o lumanare, un acatist pentru vii si unul pentru mortii din familie;
– se va da de pomana unui om sarman ulei, faina si fructe, rostindu-se formula “in cinstea Maicii Domnului”

Iata rugaciunea:

“Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare, spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:
Pana cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant?
Pana cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni?
Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi Maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant?
Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului Tau iubit Iisus Hristos ingrozindu-i cu nebiruita-Ti sfintenie indreptandu-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezue. Roaga-te, Fecioara, pentru Sfanta Biserica pentru propovaduirea Evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, pentru orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti, pentru credinta, pentru salvarea celor care au ratacit la secte, pentru cei raposati. Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului Tau Fiu, care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele oite ranite atat de mult de vrajmas.
Roaga-te, Maicuta Sfanta, si pentru aceste nevoi ale mele (aici trebuie sa specifici necazurile a caror alinare o cauti la Maica Domnului).
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, in vecii vecilor. Amin.”

Adauga un comentariu