Magazin

Cea mai sexy INFRACTOARE din LUME si-a recunoscut VINA – FOTO

Publicat: 18 nov. 2014

Stephanie Beaudoin, o tanara frumoasa, dar periculoasa, cunoscuta drept „cea mai sexy infractoare din lume” risca multi ani de inchisoare pentru faptele sale penale.

Dupa ce tanara de origina bulgara a fost arestata in luna august, in Victoriaville, Canada, pentru furt si talharie le-a spus magistratilor ca ii pare rau pentru ce a facut, insa si-a recunoscut vinovatia in fata instantei, declarand ca accepta consecintele faptelor sale, potrivit Mirror.

Citeste si Autoritatile o urmaresc si ea posteaza POZE in ipostaze INDECENTE pe Facebook!

Stephanie, care are doar 21 de ani, studia sa devina asistenta medicala inainte sa inceapa sa duca o viata in ilegalitate. Astfel, ea are la activ 114 de capete de acuzare pentru mai multe infractiuni, printre care furt, talharie, posesie ilegala de arme de foc si detinere bunuri furate. Politia o acuza pe fata ca a intrat in 42 de case cu ajutorul a trei complici minori, cu varste de 13, 15 si 17 ani.

Citeste si Cele mai frumoase infractoare – GALERIE FOTO

Ea a devenit faimoasa dupa ce s-a descoperit ca obisnuia sa posteze pe Facebook fotografii in care apare doar in lenjerie intima, in ipostaze provocatoare, ajungand sa fie numita cea mai sexy infractoare din lume.
Adauga un comentariu