Magazin

Cea mai TANARA alpinista. Fetita a intrat in Cartea Recordurilor

Publicat: 01 mart. 2015
1

La varsta la care pentru alti copii mersul cu rolele sau cu bicicleta reprezinta o provocare, Geta Popescu urca pe munte! Fata a intrat de doua ori in Cartea Recordurilor dupa ce a escaladat doi dintre cei mai inalti munti vulcanici ai lumii. „Am escaladat muntele Ararat de 5.000 de metri si a fost record mondial de varsta. La fel si Damavand de 5671 de metri”, a povestit fetita.

Citeste si: EBA, fotografie pe Facebook cu cei doi copii

Geta a mostenit pasiunea pentru inaltime din familie. Sora ei, Coco, a fost prima alpinista din lume care a terminat circuitul Seven Volcanoes si tot prima alpinista din lume care a atins varful celui mai inalt Vulcan din Antarctica – Muntele Sidley, la 24 ianuarie 2011, record omologat de World Records Academy.

Citeste si: Ajutor pentru a incuraja tinerii casatoriti sa devina parinti. Cat poti primi pentru fiecare copil

De multe ori, Geta Popescu este singurul copil care merge in expeditii, cot la cot cu oamenii mari. Dar grupul pastreaza acelasi ritm, pentru ca pustoaica tine pasul cu cei mai priceputi alpinisti! Mari sunt si planurile Getei Popescu! Vrea ca intr-o zi sa cucereasca Everestul si are deja stabilite obiectivele pentru acest an: „Vreau sa fac circuitul 7 vulcani, contine cei mai inalti vulcani de pe fiecare continent!”.

Adauga un comentariu