Actualitate

Cea mai tare dezbatere a verii din educatia preuniversitara ieseana e la BZI LIVE! Dialog de maxim interes si impact cu prof. dr. Genoveva Aurelia Farcas – sefa Inspectoratului Scolar Judetean Iasi

Publicat: 17 iul. 2018
1

Maine, 18 iulie 2018, incepand cu ora 13.00 si in lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programata o productie media – dialog de maxima importanta si actualitate pe zona invatamantului preuniversitar din intreg judetul Iasi! In prim-plan va fi sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, prof. dr. Genoveva Aurelia Farcas! Intr-o maniera proaspata, interactiva, riguroasa si consistenta se va dezbate, informa si prezenta detalii, problematici, strategii, proiecte si viziuni respectiv directii ale Educatiei cu reputatul manager si dascal ce administreaza destinele Scolii iesene!

De asemenea, teme si elemente ce tin de: Evaluarea Nationala, Bacalaureat, Titularizare si Definitivat, realitati din sistemul de invatamant preuniversitar, investitii in infrastructura, pregatirea resursei umane, planul cadru pe acest segment scolar, puncte forte si vulnerabilitati ale sistemului sau parteneriatele cu mediul institutional si privat local si national vor fi abordate cu sefa ISJ! Pe de alta parte, analize, bilant, diagnostic, concluzii si rapoarte legate de anul scolar recent incheiat (2017 – 2018) cat si pregatiri pentru cel care va incepe in toamna (2018 – 2019) vor fi alte elemente incluse in dialogul cu prof. dr. Genoveva Aurelia Farcas! Peste toate acestea, aceasta va puncta importanta relatiei elev – profesor – parinte, reformele necesare in Educatia romaneasca, performantele dascalilor si scolarilor, elevilor sau liceenilor, perfectionarea corpului didactic, implicarea Inspectoratului Scolar Judetean in viata comunitatii, valorile Scolii iesene!

Ramaneti pe pagina de Facebook BZI.ro pentru o emisiune, IN DIRECT, axata pe un domeniu esential in dezvoltarea si buna functionare a societatii anume EDUCATIA, exact cu pincipala autoritate responsabila, pragmatica, eficienta, cu o maniera si viziune moderna a gandirii spre o educatie de calitate: prof. dr. Genoveva Aurelia Farcas!

Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare productie media adunand zeci de mii de vizualizari!

Ai ratat una din emisiunile BZI LIVE?! Nicio problema, le poti vedea dand un click pe link-ul de mai jos:

BZI LIVE – cel mai ambitios proiect media existent in Iasi!

Adauga un comentariu