Magazin

CEA MAI TARE FARSA DE 1 APRILIE! Cum si-a gasit camera un student plecat in vacanta – FOTO

Publicat: 31 mart. 2013
“Am ramas socat!”, a declarat tanarul, in varsta de 19 ani.
Un student din Marea Britanie a cazut victima colegilor si prietenilor sai. Tanarul si-a gasit camera invelita in 520 de metri de folie de aluminiu si a fost nevoit sa adune de pe jos 580 de pahare din plastic, toate pline cu apa.
Camera arata ca un modul spatial care se pregatea sa aterizeze pe luna, iar paharele umplute cu apa au aplificat sentimentul de groaza. “Am fost foarte socat! Mi-au trebuit cateva ore numai ca sa dau jos folia de aluminiu”, a marturisit studentul, scrie kanald.ro. 
Inaine de a pleca intr-o scurta vacanta, tanarul a avut grija sa-si inchida usa deoarece el si prietenii lui obisnuiesc sa isi faca astfel de farse. Nu a observat, insa, ca prietenii i-au lasat intentionat un geam intredeschis, prin care s-au strecurat in interior. “Eram foarte obosit dupa patru ore de condus”, s-a plans studentul care nu se astepta sa-si gaseasca camera invelita in folie de aluminiu. “Nici acum nu am despachetat toate obiectele invelite in folie”, a adaugat acesta. 
Prietenii i-au spus ulterior a plecarea lui a fost ca o binecuvantare pentru ca au avut acces nelimitat la camera sa, fara ca acesta sa stie. “Am decis sa-i acoperim camera in folie de aluminiu deoarece nu ni s-a parut ceva dificil si, in plus, efectul a fost impresionant”, au declarat acestia.
 
Adauga un comentariu