Fotografii

Cea mai traznita metoda anti-copiat – FOTO

Publicat: 21 aug. 2013

Profesorii unei facultati din Thailanda au gasit o metoda inedita si traznita pentru ca studentii sa nu mai copieze.

Un grup de profesori de la Universitatea Kasetsart din Thailanda au descoperit o metoda inedita pentru ca studentii lor sa nu mai fie tentati sa copieze.

Cu ajutorul unei bentite si a doua foi de hartie se realizeaza un accesoriu pentru cap, care desi te face sa semeni cu un catel, profesorii sunt multumiti de nascocirea lor.

Fotografii cu studentii in timpul examenelor, „costumati adecvat”, au ajuns si pe internet, unde utilizatorii nu s-au abtinut din a-si spune parerile si sa declare cat de amuzanta, si usor penibila, este situatia in care sunt studentii respectivi.

urechi de catel

Profesorii au tinut sa precizeze ca este si dorinta elevilor, ca niciunul dintre ei nu a fost si nici nu este fortat sa poarte urechile de hartie. Fiecare student se simte cu mult mai relaxat ca nu mai copiaza un altul de la el si, la randul sau, nu poate fi invinuit ca ar fi vrut sa copieze. Profesorii au mai explicat ca masura a fost luata in conditiile in care examenul a fost sustinut intr-o clasa de dimensiuni reduse, spatiul dintre studenti fiind redus, ei au cautat o metoda de siguranta a rezultatelor.

Un alt exemplu este intalnit la Centrul de Aviatie Civila, unde elevii au fost de acord sa poarte cutii de carton pe cap, in timpul examenului, pentru a preveni orice…tentatie.

cutii
Adauga un comentariu