Actualitate

Cea mai valoroasa si moderna institutie de invatamant se va deschide la Palas Iasi – GALERIE FOTO, VIDEO

Publicat: 27 mart. 2014
1

@ Ieri, Palas Iasi a gazduit lansarea oficiala a primei scoli internationale din nord-estul Romaniei, cu predare exclusiva in limba engleza @ La Seven Hills International School atat prescolarii, cat si elevii vor studia dupa curricula britanica, in conditii ultra-moderne, institutia urmand a fi acreditata de Cambridge International Examination

De precizat ca in Romania mai exista doar trei astfel de institutii de invatamant private, una la Bucuresti, una la Constanta si una la Cluj-Napoca. Directorul acestei entitati educationale revolutionare este prof. Liliana Romaniuc, fost inspector general al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ). Dincolo de toate acestea, deja in anul de invatamant 2014 – 2015, la Seven Hills vor functiona: o grupa de gradinita, una de clasa pregatitoare, o clasa a V-a si o clasa a IX-a. Colectivele vor fi formate din 15 – 18 elevi, astfel incat fiecare copil sa beneficieze de intreaga atentie a cadrelor didactice, iar dezvoltarea sa fie in armonie cu abilitatile, capacitatile si aptitudinile care il definesc pe acesta. Inscrierile au inceput deja, iar informatiile suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.sevenhills.ro.

Click aici pentru a vedea imagini.

„La aceasta scoala, in premiera, elevii vor invata dupa curriculum britanic, de la profesori vorbitori nativi de limba engleza, precum si de la cadre didactice de elita din Iasi, toti formati dupa sistemul Cambridge. Acestia se ghideaza dupa sloganul «Impreuna atingem excelenta!», echipa Seven Hills dedicandu-si experienta in educarea la standarde occidentale a copiilor din medii culturale diverse. Pe langa programul academic obligatoriu, masa de pranz si timpul de odihna, invataceii vor participa la activitati extra-scolare si cluburi variate, vor canta in orchestra scolii, vor practica sporturi individuale si de echipa si vor merge in excursii tematice. Materialele didactice folosite vor fi in limba engleza si acreditate de Cambridge International Examination. Noi speram sa fie un model demn de urmat de intreaga retea de invatamant preuniversitara din judetul Iasi si din regiunea Moldovei”, a reliefat Liliana Romaniuc, directorul Seven Hills.

Citeste si: Activitati educative la Palas Mall, in „Saptamana Altfel”

Concret, proiectul este sustinut de Palas Iasi, iar activitatea scolara va avea loc chiar in ansamblul urbanistic Palas, pe strada Palas numarul 5b, cladirea United Business Center (UBC) 2, corp D3, etajul al III-lea. Informatii suplimentare referitoare la taxe vor fi oferite in perioada imediat urmatoare. Ca o dovada a viabilitatii si renumelui acestui proiect, printre invitatii speciali ai lansarii oficiale a manifestarii au fost prof. univ. dr. Viorel Barbu, reputat academician si fostul presedinte al Academiei Romane – filiala Iasi, prof. univ. dr. Laurentiu Soitu, de la Universitatea „Al. I. Cuza” (UAIC), si Julian Hingley, consultant din Marea Britanie.

Citeste si: Actorul Mircea Diaconu isi lanseaza un volum la Palas Iasi

Comentarii
Adauga un comentariu