Actualitate

Ceai cald, mancare si saci de dormit pentru famiile nevoiase si oamenii strazii

Publicat: 11 ian. 2017
13

In aceste zile in care temperaturile au scazut considerabil, iar zapada a pus stapanire pe municipiul nostru, familiile nevoiase, batranii si persoanele fara adapost au fost in atentia asistentilor sociali din cadrul Serviciului de Asistenta Sociala. Reprezentii Asistentei Sociale au impartit ceai cald, mancare, lemne de foc si saci de dormit. Printre cei care au beneficiat de acest sprijin se numara familia Ilie domiciliata pe strada Nicolae Iorga si o batrana din suburbia Gastesti, dar si doi oameni fara adapost.

„Zilele acestea cei de la Asistenta Sociala s-au ocupat si au ajutat o serie de familii cu probleme. E vorba de familia Ilie de pe strada Nicolae Iorga. Li s-au dus dus saci de dormit, li se acorda zilnic hrana calda si ceai la cantina din municipiul Pascani, iar maine vor primi si lemne de foc. Cei de la Asistenta Sociala au o verificat si o batrana din Gastesti. Aceasta avea lemne si a mai primit niste pachete cu mancare din partea Primariei Pascani. Mai sunt si cele doua persoane, Roxana Imbrea si Sorin Prisecaru. Cei doi au primit saci de dormit si mancare calda, insa ei refuza sa ne transmita locatia in care stau noaptea pentru ca noi am incercat sa-i ducem la Spitalul Municipal, insa au refuzat”, a declarat Cristian Menegon, purtator de cuvant la Primaria Pascani.

De asemenea, administratia locala a inceput de ieri o colaborare cu voluntarii de la Crucea Rosie- filiala Pascani, care s-au oferit sa faca voluntariat pentru sprijinirea familiilor nevoiase. 

Totodata, dat fiind faptul ca ninsoarea s-a pornit din nou, cantonamentul de la baza sportiva a Clubului Sportiv Municipal a fost pregatit in cazul in care vor exista persoane inzapezite care nu au unde sa mearga. Acestea vor primi o masa calda si un loc de dormit.

Adauga un comentariu