Sanatate

Ceai pentru potență: Cum te ajută natura să înnebunești femeile!

Publicat: 09 apr. 2021
ceai de pătrunjel pentru potență
Disfuncția erectilă și libidoul pot fi reglate cu ceaiuri de plante

Medicii susțin că nu există bărbat care să nu sufiert măcar o dată de disfuncție erectilă. O metodă simplă pentru a combate asta sunt ceaiurile pentru potență. Aceste tratamente oferite de natură pot crește potența, revigorează organismul și îmbunătățesc libidou scazut.

Apariția unor disfucții erectile nu trebuie neapărat să fie un semn de îngrijorare pentru un bărbat atâta timp cât sindomul apare izolat. Dacă se manifestă în condiții de emoție puternică sau de teamă că nu va face față unui act sexual, atunci bărbatul respectiv nu are motive de ce să se îngrjioreze, mai ales dacă relația sexuală continuă fără astfel de incidente.

Disfuncția erectilă poate apărea la bărbații cu dezechilibre hormonale sau la cei care se tratează pentru diverse afecțiuni cum ar fi cele cardiovasculare. Diureticele, beta, blocantele și inhibitorii enzimei de conversie pot afecta libidoul și potența unui bărbat.

Ceai pentru potență: Ginsengul, mai tare decât Viagra!

Cea mai folosită plantă pentru creșterea virilității este ginsengul. Planta a fost desocperită și folosită intens cu acest scop de secole, de către chinezi.

Ginsengul reduce stresul și crește relaxarea în organism. Asta permite ca erecția să fie menținută cu ușurință. Ginsengul stimulează fluxul sangvin, permițând sângelui să umple penisul și să îl întărească.

Ginsengul-siberian este recunoscut pentru prorietățile sale energizante, susținând funcția sexuală și libidoul. Aceste este recomandat ca adjuvant în îmbunătățirea performanței sexuale, impotență, infertilitate și disfuncții sexuale, reducerea stresului și oboselii, combaterea procesului de îmbătrânire, reducerea efectelor oboselii psihice, fizice și epuizării și combaterea efectelor stresului prin echilibrarea hormonilor de stres și relaxarea sistemului nervos.

Maca sau ginsengul Peruvian ajută la creşterea impulsului sexual, sporeşte fertilitatea, regenerarea şi revitalizarea organismului, îmbunătăţeşte funcţiile erectile şi creşte spermatogeneza.

Ceaiurile de ginseng sunt foarte ieftine și se găsesc la orice farmacie, fie naturistă sau medicală.

Ceaiul de busuioc, un afodisiac oferit de natură

Ceaiul de busuioc este recomandat ca un puternic afrodisiac pe care ni-l poate oferi natura, dar și un remediu antistres, care ajută mult la menţinerea unui sistem nervos sănătos.

Datorită calitățiloe sale, ceaiul de busuioc creşte apetitul sexual la bărbaţ și este eficient în cazul bărbaţilor care au probleme de ejaculare precoce.

Ceaiul de busuioc se recomandă să fie consumat câte o cănă pe zi.

Ceaiul infuzie presupune să nu fierbeţi busuiocul, deoarece acesta îşi pierde propietătiţe.

Efectele miraculoase ale schindufului

Semințele de schinduf conțin saponină și cumarină, compuși cu rol benefic în reducerea fluxului de sange, a colesterolului și pentru îmbunătățirea performanțelor sexuale. Conținutul de compuși  saponeni furostanolici se consideră că cresc producția de testosteron din organism.

Studiile au arătat că schinduful poate îmbunătăți nivelul de testosteron și ameliorează simptomele cauzate de nivelul scăzut al acestuia precum testosteronul sau libidoul scăzut.

Prododioscina este un tip de saponină găsită în schinduf, care se consideră foarte eficient pentru creștrea nivelului de testosteron.

Pătrunjelul și colții babei

Ceaiul de frunze de pătrunjel stimulează erecţia şi este folosit și pentru rezolvarea problemelor legate de potenţă. Ceaiul se prepară ca infuzie pentru ca pătrunjelul să nu-și pairdă din efecte prin fierbere. La ceaiul de pătrunjel se recomandă ca frunzele să fie proaspete şi nu uscate, deoarece prin uscare îşi pierde din proprietăţi.

Un alt ceai folsoit pentru creșterea potenței este cel de Colţii babei. Această plantă face minuni pentru potenţa sexuală a bărbaţilor. Se recomandă consumul sub formă de ceai concentrat înainte de actul sexual.

Adauga un comentariu