Eveniment-Social

Cearta dintre doua regii, la ultimul termen

Publicat: 21 aug. 2011

In luna septembrie va avea loc ultimul termen al procesului intentat de Regia Autonoma de Gospodarire Comunala si Locativa Pascani (RAGCL) impotriva fostei Directii de Apa Canal, actuala SC PREST SERV SA Regia cere SC PREST SERV SA plata unei sume de 945.810 de lei, datorie acumulata in perioada 2006 – 2008 si care reprezinta contravaloarea serviciilor prestate de RAGCL pe hidrofor, mai exact pompare apa rece la blocuri. „Noi am castigat pana acum toate procesele.

Ei (conducerea SC PREST SERV SA – n.r.) au facut recurs si astfel am ajuns sa ne judecam la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Termenul il avem la inceputul lunii septembrie si cu siguranta vom castiga si aici, pentru ca nu au venit cu nici o motivare in plus fata de celelalte termene de pana acum. Initial am vrut sa oprim hidrofoarele pana ce ne achita suma restanta. Din respect pentru cei care au venit acum in concediu acasa si pentru cetatenii din Pascani, am amanat pana in luna septembrie. Domnul secretar (juristul primariei, Mircea Zuzan – n.r.) ne ameninta ca acestea vor fi luate din administrarea noastra, insa acest lucru este imposibil. Toata lumea trage de aceasta regie, mai ales atunci cand intervine politicul”, a declarat Georgeta Sandu, directorul general al RAGCL. „Ne judecam la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Toma (fostul inginer sef la DAC Pascani – n.r.) a semnat niste acte in lipsa mea si acum cei de la RAGCL ne cer sa le achitam. Noi nu avem de ce sa achitam acea datorie. O sa vedem acum, in septembrie, ce decizie se ia la ICCJ. Daca o sa se decida in favoarea lor, le vom achita”, a declarat si Ioan Prisecaru, directorul general de la SC PREST SERV SA.

Acesta a precizat ca va face presiuni pentru ca hidrofoarele sa treaca in administrarea lor. „Noi vrem sa le luam in administrarea noastra. De ce nu ni le dau? O sa se decida in Consiliul Local ce se va face cu ele. Chiar daca spun ca sunt ale lor, nu este adevarat. Investitia a fost facuta prin BERD si cine plateste acum ratele, nu primaria? Ce treaba are RAGCL, in afara de faptul ca se afla in curtea lor?”, a adaugat Prisecaru.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit