Actualitate

Ceartă la vârful PNL! Alin Tișe l-a înjurat pe Ludovic Orban: Joacă table cu Ion Iliescu, e un dinozaur

Publicat: 20 mai 2021
Ludovic Orban cu mască pe față
Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților și președintele PNL a fost înjurat de Alin Tișe

Pare că începutul campaniei interne din PNL începe în forţa cu mai multe scandaluri. Cel mai recent scandal este acela dintre președintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tișe și președintele PNL, Ludovic Orban. Cel din urmă susţine că a fost înjurat de Tișe, iar Tișe l-a trimis la jucat table cu Ion Iliescu, numindu-l un dinozaur

Cu toate că se confruntă cu o atmosferă ostilă la Cluj, Ludovic Orban susţine că delegaţia judeţului îl susţine şi că va vota în consecinţă la alegerile interne.

Ludovic Orban a fost înjurat de președintele CJ Cluj, Alin Tișe

Într-o conferinţă de presă, președintele PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat pe Alin Tișe, președintele CJ Cluj că l-a înjurat. Cu toate acestea, Orban susţine că Alin Tișe este supărat pe Orban pentru că a pierdut, în fata Ralucăi Ţurcan, funcţia de vicepreședinte PNL. De altfel, președintele PNL îl apără pe Tișe și susţine că este un om capabil în pofida opiniilor politice mai neortodoxe:

”Este adevărat că m-a înjurat Tişe din nou, dar ce este nou în asta. Domnul Tişe, de patru ani de când a pierdut în faţa Ralucăi Ţurcan competiţia pentru vicepreşedinte, îmi poartă sâmbetele. Eu nu îi port sâmbetele pentru că apreciez activitatea lui administrativă şi am trecut în plan secund opiniile sale politice”, a afirmat Orban.

Ludovic Orban are susţinere de la Cluj

Cu toate că atmosfera din cadrul vizitei de lucru făcută de Ludovic Orban la Cluj a fost una dezolantă, mai mulţi lideri lipsind de la conferinţa de presă, președintele PNL susţine că are o susţinere mare din partea filialei şi că declaraţiile făcute de președintele CJ Cluj nu îl afectează:

”Sunt foarte mulţi oameni care au încredere în mine. Faptul că domnul Tişe a dat nişte declaraţii nu afectează, din punctul meu de vedere, poziţionarea delegaţiilor de la Cluj”, a adăugat Orban.

Ce a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj

Alin Tișe a declarat de curând că a discuta cu Orban despre performantă şi competentă este ca şi cum ai discuta cu dinozaurii. De altfel, Tișe l-a invitat pe Orban să joace table în parc cu Ion Iliescu:

”O discuție cu Orban despre competența și performanța e ca și cum ai discuta cu dinozauri. Orban ar trebui să joace table în parc cu Ion Iliescu, nu să facă rău unui partid, pe care îl confundă cu propria persona. Sindromul Dragnea este prezent permanent. Orban demonstrează că nu cunoaște valoarea muncii și performanța politică, ocupându-se din 1990 cu datul din gura”, a declarat marți Alin Tișe, conform stiripesurse.ro.

Nu este prima oară când Tișe îl atacă pe Ludovic Orban

De altfel, nu este prima poziţionare în spaţiul public pe care Alin Tișe o are împotriva lui Ludovic Orban. În ianuarie 2021, atunci când mai multe persoane îi cereau demisia președintelui PNL, Alin Tișe, s-a poziţionat contra lui Orban spunând că este necesară demisia celor din BPN al PNL:

„Cascadorii râsului politic. Noi va trebui să demisionăm, nu ei! În ultima perioadă am văzut că se discută mult în PNL despre demisii din funcţii, se cer capete şi se caută responsabilii ultimelor rezultate la alegeri. (…) Demisia lui Ludovic Orban nu e destul. Demisia tuturor acelora care au girat prin vot deciziile luate în BPN al PNL se impune. Dar, tocmai pentru că unii sunt politicieni autentici, nu mă aştept ca cineva să demisioneze sau să-şi recunoască vreo responsabilitate”, a precizat Alin Tişe.

Tensiunile crescând în PNL vine pe fondul anunţului lui Ludovic Orban a declanşării procedurilor de a organiza Congresul PNL. Vorbim despre faptul că, oficial, a început cursa internă pentru cea mai înaltă funcţie din PNL. De altfel, nici anunţul începerii procedurii de organizare a Congresului nu a fost lispit de incidente. Mai multe voci din interiorul liberalilor l-a acuzat pe Ludovic Orban că ar vrea să fie singurul candidat pentru funcţia de președinte al PNL.

Adauga un comentariu