Gadgeturi

Ceasul inteligent cu doua ecrane care are o baterie ce dureaza un an

Publicat: 14 ian. 2016

O companie americana a lansat un ceas inteligent dotat cu o baterie ce dureaza un an.

Razer a anuntat dispozitivul in cadrul targului CES 2016, care are loc in aceasta saptamana la Las Vegas, transmite Wareable.

Nabu Watch dispune de doua ecrane. Primul este rezistent la apa si la socuri, fiind capabil sa se descurce cu functii de baza precum setarea alarmelor, cronometrare sau sincronizare cu smartphone-ul.

Sub acesta se afla un display OLED, care poate fi activat prin ridicarea incheieturii, fiind responsabil de partea „inteligenta”. Mai exact, utilizatorul poate vedea notificarile primite pe telefon sau poate vedea numarul de calorii arse ori datele despre somn.

Ceasul e compatibil cu smartphone-urile ce ruleaza cu Android sau iOS, cu care se sincronizeaza prin intermediul unei aplicatii.

Mai mult, daca te intalnesti cu cineva care poarta si el un Razer Nabu Watch, atunci va puteti imprieteni pe Facebook sau Twitter printr-o simpla strangere de mana.

Bateria ce alimenteaza display-ul principal poate dura un an de zile, insa cel secundar trebuie reincarcat odata pe saptamana, printr-un cablu USB.

Razer Nabu Watch va fi disponibil in doua modele. Editia standard va avea o carcasa din material policarbonat si va costa 150 de dolari, iar cea de lux va avea butoane de otel si finisaje negre, fiind vandut cu 200 de dolari.

Ceasul inteligent va fi pus in vanzare luna viitoare.loading...

Adauga un comentariu