Actualitate

CEATA pe mai multe drumuri din tara. Vezi care sunt judetele afectate

Publicat: 22 dec. 2013
1

Pe mai multe drumuri nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza despre zonele din tara in care se circula cu dificultate.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis atentionari, duminica, pentru judetele Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Iasi, Sibiu, Mures, Harghita, Calarasi, Ialomita, Braila, Giurgiu, Teleorman, Brasov, Alba si pentru Dobrogea. In unele zone, ceata va fi insotita de depunere de chiciura.

Pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta, vizibilitatea este de 100-150 de metri pe tronsonul Bucuresti – Fundulea, sub 100 de metri pe tronsonul Lehliu – Drajna si sub 50 de metri pe tronsonul Cernavoda – Constanta.

In judetul Vaslui, vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 50 de metri. In conditii asemanatoare se circula si pe DN15 Iernut – Ogra, in judetul Mures.

In judetul Constanta, pe DN39, pe podul in lucru de la Agigea, in perioada 23 decembrie 2013-20 ianuarie 2014, vor putea circula autovehiculele cu masa totala maxima autorizata de cel mult 5 tone. Cele care depasesc aceasta masa vor circula deviat, pe ruta A2 nod rutier Medgidia, DJ381 nod rutier Medgidia – Ciocarlia de Sus, DN3 Ciocarlia de Sus – Cobadin, DJ391 Cobadin – Mereni – Topraisar, DN38 Topraisar – Agigea, DN39 Agigea – Mangalia. Totodata, pe pod se mentine restrictia de viteza de 50 km/h.

Pe DN1 Bucuresti – Brasov, in zilele de sambata si duminica, intre orele 6:00 si 22:00, este restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone, altele decat cele destinate exclusiv transportului de persoane, cu mentiunea ca pe tronsonul Centura Bucuresti – Otopeni – Ploiesti aceasta se aplica si autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

Adauga un comentariu