Magazin

Cei care cred in horoscop sunt mai delasatori

Publicat: 11 dec. 2013
1

In cazul in care horoscopul este rubrica ta preferata dintr-un ziar sau revista, cercetatorii nu au vesti prea bune pentru tine.

Cei care sunt atenti la ce le prezic astrele sunt mai predispusi sa-si abandondoneze angajamentele in cazul in care li se prezice ca nu vor avea o zi buna, arata un studiu.

In cazul in care cei care cred in horoscop sunt convinsi ca nu pot schimba soarta, ei sunt dispusi sa renunte la lucruri, cel putin pentru moment, noteaza realitatea.net.

O echipa de cercetatori de la Universitatea din Carolina de Sud a facut un studiu pe un grup de persoane carora astrele le-au prezis o situatie nu tocmai buna si apoi au fost pusi sa aleaga intre a merge la o petrecere si a sta acasa ca sa curete locuinta.

Persoanele care au crezut in horoscop au fost tentati sa aleaga petrecerea, in timp ce restul au optat pentru curatenia de acasa.

Rezultatele au aratat ca participantii studiului care cred in ceea ce prezic astrele nu se concentreaza asupra unui obiect, ci asupra intregii zile.
Adauga un comentariu