Stiri si curiozitati

Cei care stiu ca-i mama lui Victor Slav, poate se uita dubios si isi dau coate. Nimeni nu stie ca adevarul are legatura cu banii. Ce face mama prezentatorului pe strada

Publicat: 24 sept. 2018

Victor Slav este cunoscut drept „baiatul de la Meteo”, iar acum prezinta o emisiune de showbiz la Kanal D, acolo unde este coleg cu focoasa bruneta Andreea Mantea.

Victor Slav a avut o relatie cu Bianca Dragusanu, cu care a facut amor in masina, dupa cum a fost dezvaluit de curand. Au impreuna o fetita, Sofia Natalia.

La emisiunea pe care o prezinta la Kanal D, Victor Slav si-a amintit de vremurile de altadata si despre cum a castigat primii sai bani.

Din ce a castigat Victor Slav primii bani. Impartea flyere

„In urma cu vreo 20 de ani poate chiar mai mult, cand eram si eu model, fotomodel. Pana sa ajung eu cu patratele eram frumusel, dragutel. Pana sa ajung eu sa fac prezentari, faceam sampling si imparteam flyere. Si asa am castigat eu primii banuti.

Mama, acum, cand merge pe strada si ii intinde cineva un flyer, intotdeauna il ia pentru ca isi aduce aminte ca si baiatul ei facea asta candva”, a povestit Victor Slav.



loading...

Adauga un comentariu