Sport

Cei mai buni! Barcelona, echipa anului în Europa!

Publicat: 08 sept. 2015
1

A doua tripla reusita de Barcelona în istorie a propulsat-o în vârful topului formatiilor de pe Batrânul Continent si a primit premiul Echipa Anului din partea European Club Association (ECA) – organizatia ce reprezinta cluburile de fotbal la nivel european.

Catalanii au câstigat titlul în La Liga, Cupa Spaniei si Liga Campionilor, la primul sezonul cu Luis Enrique antrenor. Au cucerit si Supercupa Europei (5-4 dupa prelungiri cu FC Sevilla), dar au ratat Supercupa Spaniei, unde nu au reusit sa câstige în dubla mansa cu Athletic Bilbao si scorul general a fost 5-1 pentru basci, dupa 4-0 în turul de pe San Mames si 1-1 în returul de pe Camp Nou.

Barcelona a primit distinctia din partea European Club Association luni, în cadrul cermoniei de la Geneva. Tot acolo a fost premiata si Dnipro Dnepropetrovsk, finalista Europa League, pentru cel mai bun progres sportiv.

Arsenal a primit premiul pentru cea mai buna comunitate cel mai bun program de responsabilizare sociala. Estonienilor de la Levadia Tallin le-a revenit titlul pentru cea mai buna realizare, pentru implementarea unei campanii denumite „Together we move” (ne miscam împreuna), pentru îmbunatatirea infrastructurii stadioanelor pentru fanii care au nevoie de câini însotitori.

Adauga un comentariu