Magazin

Cei mai buni cartofi prăjiți din Iași! Susține CARTUF – afacere locală

Publicat: 29 mai 2020

Ieșenii iubesc cartofii prăjiți! Nu există zi să te plimbi pe strada Lăpușneanu și să nu observi trecătorii cu zâmbetele pofticioase și conurile pline de cartofi prăjiți de la CARTUF. După o perioadă în care contextul pandemiei nu a fost deloc prielnic pentru nicio afacere locală, CARTUF a revenit cu delicioșii cartofi cu sosuri belgiene. 

Susține CARTUF – afacere locală! 

Micile afaceri trec printr-o perioadă grea de revenire pe piață, iar misiunea noastră, a comunității locale, e de a le susține pe cele preferate nouă. Cum? Cumpărând de la ele și promovându-le de fiecare dată când avem ocazia. CARTUF e una dintre afacerile care s-au născut la Iași și care de 3 ani are grijă să facă pofta ieșenilor. După cum își poartă și numele, CARTUF reinventează cartofii prăjiți cu o rețetă belgiană în care contează foarte mult gustul autentic al cartofului proaspăt, curățat și tăiat în fiecare dimineață. În plus, cartofii pot fi savurați alături de cele 16 sortimente unice de sosuri, importate direct din Belgia. Pentru a oferi o masă completă și diversificată pentru toate gusturile, la CARTUF găsești meniuri pe bază de combinații cu cartofi prăjiți, carne, brânzeturi și legume: Supertuf, Baconuf, Pizzuf, Cârnăciuf, Veguf, Torteluf. Toate atât de delicioase și rapid de preparat, încât le poți savura direct la locații sau le poți comanda la birou, acasă sau oriunde ți se face foame. În momentul de față găsești vestiții cartufi în locațiile de pe strada Lăpușneanu și în Tudor Vladimirescu (locație temporar închisă). 

 

CARTUF are vești bune! 

Iubitorii de cartofi prăjiți se pot bucura! CARTUF are planuri mari și urmează să deschidă alte locații noi în Iași. Până atunci, poți cumpăra cei mai delicioși cartofi de la locația de pe Strada Lăpușneanu sau comandând online prin foodpanda, takeaway sau taaz. 

Urmărește paginile CARTUF – Facebook:https://www.facebook.com/cartuf.ro/ și Instagram https://www.instagram.com/cartuf.ro/?hl=ro pentru a fi la curent cu toate noutățile. 

Adauga un comentariu