Magazin

Cei mai celebri vampiri se casatoresc

Publicat: 01 iul. 2012
1
Cel mai venerat cuplu de pe marile ecrane la ora actuala, cel format din Bella si Edward vampirul, din trilogia „Amurg”, face nunta si in realitate. Actorii Robert Pattinson (26 de ani) si Kristen Stewart (22 de ani) formeaza de aproape patru ani un cuplu ce pare perfect, iar acum cei doi s-au decis sa faca o nunta ca-n povesti, scrie Libertatea.ro.
Nunta celor doi nu va fi mare, cum se obisnuieste la Hollywood, dar va fi o ceremonie impresionanta, undeva pe o plaja exotica din Brazilia. De ce aceasta tara? Pentru ca, in timpul filmarilor la „Amurg”, Robert Pattinson a ramas fascinat de Insula Esme. Pana la sfarsitul verii, cand va avea loc cununia, Kristen si Robert se ocupa atent de fiecare detaliu. Actorul a schitat altarul in fata caruia se va casatori, iar Kristen si-a desenat singura rochia.
I-a compus special un cantec
„Va fi ceva cu mult diferit fata de rochia de mireasa pe care a purtat-o in film si va merge desculta pe nisip. Cand ea va pasi spre Robert, in surdina se va auzi un cantec compus special de Pattinson pentru sotia lui”, a scris presa de peste Ocean.
In ce priveste meniul de la petrecere, acesta e cel putin… atipic pentru o nunta, dar tipic american. Cele doua vedete au vrut ca invitatii sa fie „delectati” cu produse de tip fast-food, in special hamburgeri si cartofi prajiti.
In presa americana au aparut detalii si despre tortul pe care si-l doresc mirii. Amandoi au cazut de acord ca acesta sa fie in intregime cu aroma de vanilie si acoperit cu martipan alb si flori comestibile. „Nu vrem in nici un caz figurine din acelea stupide, cu mirele si mireasa in varful tortului”, le-ar fi spus Kristen organizatorilor care se ocupa de petrecere.
Cum era firesc, la nunta din Brazilia sunt invitate o multime de vedete de la Hollywood. Printre acestea se numara frumoasa Charlize Theron, care, de altfel, e si domnisoara de onoare. Acelasi „rol” il va avea si cantareata britanica Katy Perry.
Desi sunt multimilionari, Kristen si Robert nu-si expun in nici un fel bogatia. Dovada sta si faptul ca „vampirul Edward” i-a cumparat iubitei lui un inel cu smarald si diamante in valoare de 50.000 de dolari, nu de sute de mii de dolari, cum se practica in randul vedetelor de talia lor. Se pare ca „Bella” si-ar fi exprimat dorinta ca inelul ei de logodna sa fie simplu.
O carte erotica, inspirata de „Amurg”
Romanul cu accente erotice „Fifty Shades of Grey”, scris de autoarea britanica E.L. James si inspirat de idila din „Amurg” dintre Bella si Edward, face furori in toata lumea. Desi scriitura este considerata mediocra si la limita dintre erotic si pornografic, asta nu a impiedicat milioane de oameni sa cumpere prima parte a trilogiei. Asa se face ca E.L James baga in propriul buzunar, saptamanal, nu mai putin de 1,3 milioane de dolari. Si asta mai ales datorita vanzarilor pe internet, in binecunoscutul format e-book (carte electronica).
Adauga un comentariu