Diverse

Cei mai fericiti si cei mai grei ani dintr-o casnicie

Publicat: 19 feb. 2018

Probabil ca toate fetele viseaza inca de la varsta frageda momentul in care isi vor gasi alesul care sa le devina apoi sot. Mai tarziu, apare dorinta unei familii si a unei casnici in care dragostea si fericirea sa dureze pentru totdeauna.

Totusi, aceste visuri sunt dese ori distruse de realitatea crunta. Un studiu recent arata ca in jur de 2 milioane de casnici din Europa se incheie prin divort. Chiar daca partenerii sunt facuti unul pentru altul, nu exista nici o garantie ca isi vor petrece restul vietii impreuna si ca vor avea o casnicie perfecta. S-a descoperit ca exista anumite perioade in casnicii in care partenerii sunt extrem de fericiti impreuna, dar exista si perioade in care casniciile intampina probleme. Tu stii care sunt acestea?

3 ani.

Unii oameni cred ca dragostea dureaza 3 ani, insa persoanele care sunt impreuna in acest timp devin mult mai apropiati in momentul in care partenerii isi accepta defectele si slabiciunile. Dragostea acestor cupluri este mult mai puternica decat inainte. Astfel, primii 3 ani sunt cei mai fericiti din casnicii sau din relatii, in general.

5 ani.

Aceasta este o perioada in care se nasc copiii de cele mai multe ori sau sunt prea mici si necesita multa atentie si iubire. In acest moment, partenerilor le este destul de greu sa impace si job-urile, familia, dar si celelalte aspecte ale vietii lor.

7 ani.

Daca partenerii reusesc sa stea impreuna mai mult de 5 ani, inseamna ca in acea casnicie exista dragoste. Totusi, dupa 7 ani de casnicie sau de relatie, se instaleaza rutina. Acest lucru va aduce cu sine diferite probleme cu banii, copiii sau alte aspecte.

Aceasta este cea mai grea perioada pentru cupluri, insa daca se trece de aceasta perioada, inseamna ca acea casnicie va deveni mult mai puternica si mult mai fericita. Pentru a pastra o casnicie trebuie sa fii rabdator si intelept si, cel mai important, trebuie sa-ti iubesti cu adevarat partenerul de viata si sa-l respecti. Aminteste-ti ca fericirea casniciei tale se afla in mainile tale.loading...

Adauga un comentariu