Actualitate

Cei mai slabi deputati din Iasi l-au santajat pe Traian Basescu. Rezultatul este socant

Publicat: 22 iul. 2016
1
Amanunte socante ies la iveala de la fuziunea dintre Partidul Miscarea Populara (PMP) si Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR). Doi dintre cei mai slabi deputati din Iasi, Gheorghe Emacu si Camelia Bogdanici au santajat conducerea PMP pentru a-l impune pe Emacu in functia de presedinte al organizatiei judetene. Cei doi au amenintat ca pleaca la alt partid daca Emacu nu-i va lua locul lui Petru Movila in functia de sef al PMP Iasi. Desi in mandatul lui Movila, PMP a avut rezultate foarte bune (fiind a treia organizatie in topul national, dupa Maramures si Bucuresti), Traian Basescu a cedat in fata santajului Cameliei Bogdanici si a lui Gheorghe Emacu si l-a numit pe fostul sef al UNPR Iasi, in pozitia de presedinte al PMP. 
 
„La Iasi, Gheorghe Emacu va fi presedinte, iar domnul Petru Movila va fi primvicepresedinte si primul pe lista de deputati pentru alegerile parlamentare din acest an”, a anuntat Traian Basescu. Dar cine sunt cei care l-au santajat pe Traian Basescu? In primul rand, Gheorghe Emacu, cel care conduce UNPR la Iasi, trambita saptamana trecuta ca nu este de acord cu fuziunea si ca vrea sa plece. „Nu sunt de acord cu aceasta fuziune. Eu vedeam mai degraba o alianta, nu o fuziune. Ma voi gandi ce am de facut in viitor”, spunea Emacu in urma cu doar cateva zile. Dupa acest episod insa, s-a razgandit brusc. Acelasi Emacu care nu a facut absolut nimic in acest mandat de aproape patru ani in Parlamentul Romaniei. Emacu a fost printre cei mai inactivi demnitari din Parlamentul Romaniei, activitatea acestuia rezumandu-se la ridicarea mainii si atat. Nici Camelia Bogdanici nu a demonstrat ca merita sa conduca filiala. Aceasta a mai trecut o data prin PMP si a fugit cu coada intre picioare la UNPR dupa ce formatiunea progresista s-a lipit ca marca de scrisoare de PSD pentru a fi la guvernare.
In plus, Bogdanici a fost candidatul UNPR la Primaria Iasi, unde s-a facut de ras. Ba chiar a scos sub trei procente, fiind unul din cei mai slabi candidati la functia de primar. In aceste conditii, preluarea puterii printr-un santaj la adresa sefului PMP este total in afara jocului. Rezultatele celor doi nu ii pot aduce in postura de a deveni sefi ai unei filialei noi. Si totusi de ce este atat de disperat Gheorghe Emacu sa prinda postul de presedinte al PMP? Raspunsul este unul simplu: Emacu deja vanduse locurile de parlamentari pe listele UNPR, a incasat o parte din bani si acum ar fi trebuit sa restituie acei bani inapoi! In plus, nu trebuie omis faptul ca Emacu este sluga credincioasa a lui Gheorghe Nichita, protectorul sau politic. Si uite asa, Traian Basescu a ajuns sa faca jocurile lui Gheorghe Nichita si sa-l impuna in fruntea filialei de la Iasi pe omul fostului primar, cercetat penal acum pentru savarsirea unor fapte de coruptie si abuz in serviciu.
Comentarii
  • Amanunte SOCACANTE, ies cu scaun, la iveala, de la fecundarea dintre Partzaitul Miscacarea Poponara (PMP) si Onanistii Nationali pentru Regresul Romaniei (UNPR).
    Coi dintre cei mai slabi defutati din Iasi, Gheo’ si Cacamelia au santajat cordonul ombilical PMP pentru a-l impule pe Dracu in functia de pres-edinte al orgiei judetene.
    Cei coi au avortat ca se apleaca la alt partzait daca Dracu nu-i va lua locul lui Trica la punctia de jeg al PMP lasi. Desi in mandatul lui Damb, PMP a avut regurgitate foarte prune (fiind ca raia orgiilor in dopul nazal, dupa Maramu’ si BuCUResti), Nica Base’ s-a ***** pe fata desantata a Cacameliei si a lui Ghita si l-a stupit pe prostul jeg al UNPR Iasi, cu pozitia de pres-e-dinte.

  • Doi mascarici lacomi de bani, fara simtul ridicolului, doi oportunisti. Daca m-as intalni cu ei pe strada i-as scuipa direct in ochi.

  • si uite asa a ajuns PROSTOIU sef peste alti prosti! si uite asa tradatorii emacu manolache iordache ajung sefi peste alti tradatori Va un mare sef care la pupat in cur pe gigi dar scumpa lui sotie la pupat undeva

  • Dle Gh. Emacu acum am inteles de ce NU ati fost prezent pe 26 iunie 2016 la ziua Drapelului National de la Iasi si va plibati pe ddul Stefan cel Mare cu doi prieteni! Dintr-un Om al cetatii si un considerat „progresist” ati devenit un „om” ciuruit de dl. Basescu. Nu va ONOREAZA ultima decizie a dvs. Pacat ca si dna doctor s-a aliniat la aceste masinatiuni ale lui Base… , dar este pacat si de Petrica Movila care este un bun parlamentar de Iasi. Daca dnii Sorin Iacoban, Petrica Movila, s-au implicat si au inteles menirea lor, nu pentru trafic de influenta ci pentru adoptarea unor legi bune camunitatii, dl. Gh. Emacu, dna doctor, dna Mihaela Popa si altii NU au fost buni reprezentanti ai nostri in parlament.(a se vedea si traseismul dnei Popa Mihaela).

Adauga un comentariu