Local

Cei sapte tineri deveniti asasini peste noapte au cerut eliberarea, la Curtea de Apel

Publicat: 02 ian. 2017
1
Ionut Vasile Ursu, de 28 ani, Bogdan Constantin Asoltanei, de 21 ani, Florin Coser, de 27 ani, Valentin Dumitru Asoltanei, de 24 ani, Marius Gabriel Ispir, de 31 ani, Silviu Maria Ungureanu, de 30 ani si Ionut Vasilica Ungureanu, de 32 ani, au fost adusi vineri in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Iasi, pentru a cere eliberarea din spatele gratiilor.

Cei sapte tineri au fost arestati preventiv pe data de 27 decembrie 2016, pentru o crima pe care au comis-o in noaptea de Craciun, intr-un bar din localitatea ieseana Movileni. Dupa ce au primit mandatele de arestare preventiva din partea Tribunalului Iasi, tinerii au contestat aceasta decizie a judecatorilor, la Curtea de Apel Iasi, insa cererea lor de a fi eliberati a fost respinsa.

„Din probele administrate pâna la acest moment procesual s-a conturat suspiciunea rezonabila ca, în noaptea de 24/25 decembrie 2016, pe fondul unui conflict spontan, cei 7 inculpati au aplicat victimei Perijoc Petronel (în vârsta de 32 de ani) mai multe lovituri cu pumnii si picioarele la nivelul capului si peste corp, în incinta unui bar din satul si comuna Movileni, judetul Iasi, dupa care au târât victima mai întâi pe treptele barului, unde inculpatii i-au aplicat alte lovituri cu picioarele, si apoi într-un sant de la marginea drumului, unde agresorii au continuat sa îi aplice multiple lovituri cu picioarele la nivelul capului si peste corp, provocându-i victimei leziuni care au condus la deces. La data de 27.12.2016 judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Iasi a admis propunerea de arestare preventiva a celor 7 inculpati pentru o durata de 30 de zile”, au precizat anchetatorii. 

Comentarii
  • Vreti in libertate Criminalilor.A-ti luat viata unui om.Ce tupeu ***** aveti pe voi Taranilor.Acolo sa stati sa va putrezeasca oasele.

Adauga un comentariu