Actualitate

Cel mai bogat functionar a fost dat pe mana DNA

Publicat: 20 mai 2013
1

@ Autoritatile au trimis Directiei Nationale Anticoruptie documentele modificate in fals de secretarul orasului Targu Frumos, care in acest mod a pus mana pe niste terenuri apartinand domeniului public

Autoritatile care cerceteaza abuzurile secretarului orasului Targu Frumos, Mihai Tucan, au trimis pe masa procurorilor anticoruptie documentele falsificate de acesta cu scopul de a pune mana pe niste terenuri aflate in domeniul public. Falsurile au fost descoperite in momentul in care Comisia de Disciplina a secretarilor de pe langa prefectura a inceput sa analizeze plangerile depuse impotriva secretarului Mihai Tucan. O parte din plangeri erau depuse chiar de cetatenii nemultumiti de modul in care au fost aplicate legile fondului funciar, fiind dintre cei care nu si-au putut recupera proprietatile din cauza secretarului Tucan. Numai ca in momentul in care prefectura i-a cerut sa prezinte o serie de documente legate de fondul funciar, Tucan s-a apucat sa le falsifice pentru a nu se descoperi ca a ajuns sa exploateze in prezent circa 300 hectare de teren care ar trebui sa se afle in proprietatea cetatenilor. „Continuam sa analizam cazul, strangem dovezi. In final vom proceda conform legii”, a spus Bogdan Abalasi, subprefectul judetului Iasi.
Si Camera de Conturi a descoperit faptul ca Mihai Tucan a abuzat de patrimoniul orasului, a obtinut beneficii personale din exploatarea domeniului public si a fost prejudiciat in acest fel bugetul administratiei locale. Astfel, Mihai Tucan a exploatat pasunea comunala fara sa plateasca primariei niciun fel de redeventa.
Potrivit legii, domeniul public poate fi concesionat persoanelor fizice numai daca se stabileste in prealabil plata unei redevente. Ori, Mihai Tucan a exploatat ani de zile pasunea orasului, care are o suprafata de peste 100 de hectare si nu a platit niciun leu la primarie. Camera de Conturi a stabilit ca acum, Mihai Tucan trebuie sa achite primariei 550 de milioane lei vechi pentru intreaga perioada in care a folosit pasunea. Daca in final, toate acuzatiile care i se aduc se vor confirma, Tucan isi va pierde functia.

Comentarii
    • IERI LA ORELE amiezi ziaristi de la bzi in frunte cu dl mazil au fos ca sa isi ridice articolul de la dl vatamanu impreuna cu cei 1500 de e ………si tot tucan a facut si a dres …..da terrenul de la sma de la deal a lu vatamanu nu se mai aude nic de el ,

      • Dl Constantin dupa ce v-ati facut aprovizionarea la sturion cu carne , paine de la tac tac si un pic pe la stana lui Florea , s-a facut de un articol poate putin si pe la Dl abalasei pt 2 date si asa merge in ziua de azi jurnalismul .La multi ani .(Cumparturi filmate).

  • Din cat stiu si chiar am fost pe kla masuratori tucan are vreo 30 de ha pasune si teren arabil vreo 100 150 nu 300 sau 7 mii credeti ca dac puneti in carca omului mai mult nu le poate duce , le duce da macar de ar fi pe gratis pt ca de astsa omu nu are bani lichizi pt ca tot ce a avut a batat in terenuri si a cumparat .
    Va roade invidia taraturilor ca nu aveti si voi ,, pai de unde dac stati numai cu boutura i n cap si cu , curvele banda de nemernici .

  • pe cind vatamanu ca si-a adjudecat cam multe terenuri in oras cind va fi verificat in legatura cu diploma de inginer fabricata in rep moldova un inginer de kkt un taranoi care pute a balegar de belsesti un analfabet de ultima speta care a cistigat alegerile prin frauda de ordin penal saraficeanu stie dar ia dat piata in administrare si ia inchis gura cind vor disparea acesti ingineri artificiali ? probabil niciodata ca fac parte din kktul psd=pcr care au la baza minciuna manipularea timpenia prostia si au un sef pe masura pe dl.doctor in plagiat poanta

Adauga un comentariu