Telefoane mobile

Cel mai bun „plagiator” de iPhone va lansa un nou telefon quad-core

Publicat: 20 sept. 2011

Compania chineza care a copiat toate modelele de iPhone si chiar si iPod si iPod Touch, Meizu, are toate sansele sa dea lovitura cu un model de telefon mobil denumit MX si care foloseste un procesor quad-core, potrivit Dvice.

Primul telefon cu procesor quad-core care va rula sistemul de operare Android nu este fabricat nici de HTC, nici de Samsung si nici de alta companie tehnologica de marca. Meizu, un producator din RP Chineza care si-a facut cunoscut numele prin clonarea tuturor device-urilor Apple, este cel care propune „revolutia”.

Meizu MX are, oricum, niste specificatii de invidiat:

– display de 4,3 inci qHD
– rezolutie de 960×640 (identica ecranului de iPhone)
– memorie interna de 16 sau 32 GB
– procesor mult mai puternic decat se anticipeaza ca va avea iPhone 5, respectiv un quad-core, fata de procesorul A5 dual-core de la Apple.

Daca telefonul chinezilor va fi lansat (si se pare ca evenimentul va avea loc chiar in aceasta luna), insemna ca vor reusi sa aduca pe piata cel mai puternic terminal de pana acum.

Totusi, in cazul Meizu MX nu se poate vorbi de low cost – ca in cazul altor produse fabricate in RP Chineza – telefonul urmand sa coste intre 625 de dolari si 780 de dolari.loading...

Adauga un comentariu