Actualitate

Cel mai bun remediu al Lidiei Fecioru. Trebuie folosit o data pe saptamana si regenereaza intregul organism

Publicat: 25 iul. 2018
17

Retetele vindecatoare ale bioenergoterapeutului Lidia Fecioru au facut intotdeauna minuni, daca la aceste minunate leacuri se adauga si o inima sincera, curata dar si credinta.

Iata un remediul incredibil pentru regenerarea intregului organism… De mentionat ca acesta trebuie folosit o data pe saptamana!

Cand vorbiti de detoxifiere va ganditi sa adoptati tot felul de metode? Uitati de acest lucru si pregatiti un leac cu mare eficacitate si extrem de simplu, obtinut din doua legume a caror putere vindecatoare este cunoscuta din cele mai vechi timpuri: ceapa si usturoiul.

Se ia o ceapa, se curata, se spala si se taie foarte marunt. Ulterior, se vor pisa cativa catei de usturoi.

Se amesteca cele doua ingredient si se pun intr-un vas cu apa fierbinte, unde vor sta aproximativ trei minute.

Dupa aceasta perioada se scot, se scurg foarte bine si se pun pe o bucata de tifon. Preparatul se pune pe mijlocul talpii si se fixeaza cu o pereche de ciorapi.

Se pastreaza pe tot parcursul noptii. Dimineata, cand va veti trezi, veti constata ca s-a schimbat culoarea preparatului in maroniu! Ce inseamna asta? Ca organismul s-a curatat de tot ce a fost rau!

"E cel mai simplu leac, fara retete si medicamente", a completat Mihai Voropchievici.

Scrieri antice atesta ca ceapa a fost folosita inca din anul 4000 i.d.Hr. ca tratament pentru mai multe boli. In al Doilea Razboi Mondial, vaporii din pasta de ceapa au fost utilizati pentru diminuarea durerii si grabirea vindecarii ranilor.

Chiar si in prezent, ceapa ofera multiple beneficii pentru sanatate.

Adauga un comentariu