News Flash:

Cel mai bunt tort: Turnulet cu crema

22 Februarie 2018
426 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6559 RON (+0.0040)
USD: 3.9517 RON (-0.0226)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

De ce ai nevoie pentru turnulet

Pentru clatite
● 400 g faina
● 2 linguri zahar
● 4 oua
● 1 l lapte
● 1 praf sare
● 2 linguri ulei
Pentru umplutura
● 250 g crema de branza (mascarpone)
● 700 g smantana cu 32% grasime
● 150 g zahar pudra
● 200 g dulceata de capsuni

Cum se prepara turnuletul

Pentru clatite, bati ouale cu zaharul. Adaugi faina si sarea. Torni laptele si amesteci continuu. Lasi compozitia deoparte 20 de minute, apoi incorporezi uleiul. Dai aluatul la rece 30 de minute. Torni, intr-o tigaie incinsa, cate un polonic din aluat. Coci fiecare clatita pe ambele parti.
Pentru umplutura, bati crema de branza, adaugi smantana si mixezi 3-4 minute, pana obtii o crema care se tine, apoi incorporezi zaharul mixand continuu. Dai crema la rece inainte sa asamblezi turnuletul.
Peste fiecare foaie de clatita intinzi, alternand, crema si dulceata de capsuni. Pastrezi si pentru decor. Dai la frigider o ora si, inainte sa il servesti, il decorezi cu crema si dulceata pastrate.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

turnulet clatite faina
Distribuie:  

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 21 queries | Mysql time :0.031597 (s)