Actualitate

Cel mai cunoscut interlop din Cluj, Gore, a fost eliberat din închisoare după 10 ani

Publicat: 22 ian. 2021
Marius David zis Gore a fost eliberat din inchisoare
Marius David zis Gore a fost eliberat din inchisoare

Magistraţii clujeni l-au eliberat pe cunoscutul interlop din Cluj, Gore. Acesta a avut de executat o pedeapsă de 10 ani de închisoare după ce a fost condamnat pentru că a înjunghiat un brancadier din cadrul UPU Cluj.

Gore, pe numele lui real Marius David a fost condamnat în 2011 pentru că a înjunghiat un angajat al UPU Iași. Acesta a devenit cunoscut la TV din cauza formelor braţelor sale dar şi pentru mai multe scandaluri în care a fost implicat.

Interlopul Gore a ieşit din închisoare după 10 ani de la condamnare

Interlopul care a şocat întreaga ţară prin apariţiile sale cel puţin bizare a ieşit din închisoare. La începutul acestei săptămâni, magistraţii l-au eliberat după ce a terminat de executat cei 10 ani de închisoare la care fusese condamnat pentru înjunghierea unui angajat UPU Cluj

Conform procurorilor, inculpatul s-a dus la UPU cu intenţia directă de a-i face rău angajatului. Aceştia susţin că Gore avea asupra lui două cuţite dar că a folosit doar unul dintre ele pentru a-l înjunghia pe angajatul UPU Cluj:

”Din întregul material de urmărire penală rezultă că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de omor în forma tentativei. Inculpatul acţionând cu intenție directă, prevăzând și urmărind suprimarea vieții părții vătămate. Astfel, în primul rând, inculpatul s-a dus înarmați cu arme apte pentru suprimarea vieții. Inculpatul a acționat cu un cuţit în incinta unității medicale, iar în momentul în care a fost reținut în curtea Clinicii de Penumoftiziologie, în aceeaşi zi (n.red. 9 august 2011) la orele 12.20, avea două cuţite asupra sa”, precizează procurorii clujeni în rechizitoriul pe baza căruia a fost trimis în judecată.

Gore a vrut să îl pedepsească pe bărbat pentru că i-ar fi ucis soţia

În schimb, mărturiile interlopului au fost unele extrem de interesante şi controversate. Nici mai mult nici mai puţin, Gore susţine că a vrut să îl pedepsească pe bărbat pentru că i-ar fi ucis şi violat soţia:

„Am vrut să îl pedepsesc pentru că mi-a violat şi ucis soţia”, le-a spus Gore anchetatorilor.

Minunăţia declaraţiilor a reieşit atunci când anchetatorii şi-au dat seama că soţia acestuia este vie şi nevătămată, ba mai mult, nu a depus niciodată plângere pentru un presupus viol.

Din aceste considerente, magistraţii au decis că bărbatul se face vinovat de tentativă de omor şi l-au încarcerat pentru o perioadă de 10 ani de zile.

Cine este Gore, interlopul care se crede Dumnezeu

În martie 1996, Gore i-a rupt mandibula unui tenor de la Opera Română din Cluj. Atunci, interlopul a fost arestat pentru vătămare corporală gravă şi ultraj contra bunelor moravuri, a fost condamnat la doi ani de închisoare şi a ieşit după un an pentru bună purtare.

Interlopul clujean a fost arestat din nou în iunie 2000, în centrul Clujului, după ce a fost reţinut de o trupă de mascaţi după ce iscaseră scandaluri în cluburi şi discoteci din Oradea. În 2001, o instanţă din Oradea l-a condamnat la 2 ani de închisoare cu executare pentru ultraj contra bunelor moravuri, însă interlopul părăsise ţara.

Gore a susţinut că şi-ar fi pierdut discernământul, însă expertizele psihiatrice au arătat că interlopul clujean era conştient de consecinţele actelor sale. Marius David, zis Gore, este un bucureştean stabilit la Cluj care a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din oraş. Unii dintre clujeni au presupus că el nu este în toate minţile atunci când Gore a început să le spună oamenilor că el ar fi alesul lui Dumnezeu, conform bzc.ro

După ce a fost eliberat din închisoare, Gore și-a deschis un canal de YouTube unde ține rugăciuni.

Adauga un comentariu