National

Cel mai cunoscut politist din Romania SURPRINDE din nou. „Sa nu ziceti ca sunt baiat rau, va ajut putin cu mediatizarea”

Publicat: 21 iul. 2016
1

Marian Godina, o noua postare virala. Politistul din Brasov a criticat o fosta candidata la primaria Calarasi, care era revoltata ca soferul ei a fost amendat. Asta desi acesta oprise neregulamentar.

Uneperista Nicolache Elena pare urmarita de ghinioane. Dupa ce a pierdut alegerile pentru primaria Calarasi, aceasta a avut acum si probleme cu politia. Nicolache Elena s-a plans pe Facebook dupa ce soferul ei a fost amendat.

”Un politist, cica la datorie, ne-a urmarit de la Orizont pana la strada Bucuresti, sa ne gaseasca o greseala. Si ne-a gasit-o. Pe langa faptul ca nu am aflat cum il cheama, descifrand abia dupa primirea procesului verbal, ne-am ales cu o amenda si trei puncte. Procesul verbal se contesta in instanta, dar educatia?”, a scris aceasta.

Uneperista a fost criticata pentru aceasta postare de politistul Marian Godina.

”Probabil inca suparata ca nu a devenit primar, candidatei UNPR la primaria Calarasi i-a picat greu la stomac sa vada ca un politist il amendeaza pe soferul masinii in care dumneaei se afla. Asa cum e obiceiul, atunci cand nu prea ai ce sa mai comentezi, dai vina pe comportamentul agentului si pe educatia acestuia si apoi incerci sa-l denigrezi pe Facebook.

Ma intreb, doamna Nicolache Elena, de ce nu i-ati dat lectii de educatie soferului, de ce nu l-ati sfatuit sa opreasca regulamentar, nu in mijlocul drumului. Sau credeati ca daca sunteti dumneavoastra in masina, are dreptul sa opreasca unde vrea? Se pare ca ati dat de un politist pe care nu prea l-a interesat cine sunteti.

Acum, ca sa nu ziceti ca sunt baiat rau, va ajut putin cu mediatizarea postarii, banuiesc ca asta ati si urmarit cand ati postat fotografia, sa ajunga la cat mai multi oameni.

P.S. sunt 2 puncte de penalizare, nu 3. 😉 O zi faina si sper sa nu va stergeti postarea, e pacat de ea, la cum ati scris, sunt convins ca v-a luat mult si v-ati straduit. ”, a scris Godina pe Facebook.

In cele din urma politicianul UNPR a  sters postarea controversata.
Adauga un comentariu