Actualitate

Cel mai dorit job din lume, o deceptie

Publicat: 31 dec. 2009

Afisat la 13:16

Britanicul care a castigat cel mai dorit job din lume, acela de ingrijitor de insula tropicala, nu este deloc incantat de munca lui. Ben Southall sustine ca lumea nu are nici un motiv sa-l invidieze, intrucat nu a avut deloc timp sa se relaxeze. Si daca te mai gandesti ca a fost la un pas de moarte dupa ce a fost muscat de o meduza otravitoare, job-ul britanicului nu mai pare deloc atragator.

Barbatul de 34 de ani recunoaste ca functia de „ambasador al paradisului” nu a fost deloc usoara. El sustine ca nu a avut timp de activitati relaxante, ci a lucrat pana la 19 ore pe zi. „Este o slujba foarte solicitanta, mult mai grea decat mi-am imaginat”, se plange britanicul. In cele 6 luni petrecute pe insula, el a realizat 47 de „jurnale electronice”, a acordat peste 250 de interviuri si a postat articole ce au insumat peste 75.000 de cuvinte. In plus, a incarcat pe internet peste 2.000 de fotografii si a postat peste 750 de mesaje pe Twitter, arata The Telegraph.

Saptamana trecuta, britanicul a povestit ca a fost la un pas de moarte, dupa ce a fost muscat de o meduza otravitoare. Ben Southall a descris intreaga intamplare pe blogul sau. „Practicam jet ski cu un grup de prieteni in apropierea unei plaje de pe insula Hamilton. In momentul in care am vrut sa revin pe plaja am simtit o intepatura pe antebrat. A inceput sa ma doara capul, simteam ca imi este foarte cald si tensiunea mi-a crescut foarte mult”.loading...

Adauga un comentariu