Titlurile zilei

Cel mai fricos amant din lume e din Iași! A sărit pe geam după ce soțul femeii cu care se iubea a intrat în cameră. A uitat că se afla la etajul 3 și este în comă la spitalul de Neurochirurgie

Publicat: 12 aug. 2020
Amantul se zbate acum între viață și moarte, iar medicii nu îi dau prea multe șanse de supraviețuire
Cel mai fricos amant din lume ar putea fi din Iași, având în vedere că un bărbat a sărit pe geam de la etajul 3 după ce soțul femeii cu care se iubea a intrat în cameră

Cel mai fricos amant din lume am putea spune că este din Iași. Bărbatul a sărit în gol de la etajul 3 în momentul în care soțul femeii cu care se iubea a intrat în cameră. Acum se zbate între viață și moarte pe un pat de spital, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire

Scene incredibile la Iași. Un bărbat se zbate între viață și moarte după ce a sărit în gol de la etajul 3. Totul s-a întâmplat duminică seara pe Bulevardul Poitiers. În jurul orei 18:00, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că un bărbat se afla întins pe jos, în fața unui bloc și pare căzut de la înălțime. Imediat un echipaj SMURD a ajuns la fața locului împreună cu polițiștii. Bărbatul în vârstă de 50 de ani era în stare gravă, dar în viață. Imediat a fost preluat de echipajul medical și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sfântul Spiridon”.

A fost transportat în stare gravă la spitalul de Neurochirurgie din Iași

După ce a primit primele îngrijiri medicale, bărbatul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie pentru investigații, unde se află și acum în stare gravă. Toată lumea a crezut că este vorba despre o tentativă de sinucidere, însă nu este așa. Bărbatul de 50 de ani, a cărei identitate o vom proteja, se afla într-un apartament situat la etajul 3 al blocului C 8. Domiciliul bărbatului este în Voinești, însă el se afla la o femeie în vârstă de 55 de ani cu care ar fi avut o relație extraconjugală. În timp ce se afla cu femeia, soțul acesteia în vârstă de 61 de ani a ajuns în apartament împreună cu fiul său în vârstă de 28 de ani.

Când soțul înșelat a intrat în camera în care se afla amantul, cel din urmă a sărit pe geam

Ceea ce s-a întâmplat mai departe pare mai degrabă desprins dintr-un film tragi-comic. Reacția amantului l-a șocat până și pe soțul trădat în dragoste. După un schimb de replici dur, soțul înșelat a vrut să dea ochi în ochi cu amantul soției. Nu prea a reușit pentru că amantul s-a încuiat în sufragerie. Atunci, soțul trădat a vrut să spargă ușa de la sufragerie, să intre peste amantul soției sale. Nu a vrut însă să facă o pagubă prea mare și a cerut ajutorul fiului său, care a adus o mână de scule.

Ambii au desfăcut yala și au deschis ușa, însă în momentul în care au pătruns în sufragerie, amantul a sărit în gol pe geam. O alegere proastă având în vedere că apartamentul se afla la etajul 3. Rănile pe care le-a suferit în urma căderii au fost extrem de grave, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele acestuia de supraviețuire.

„Pacientul este în stare critică, iar șansele sale de supraviețuire sunt minime”, a precizat dr. Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iași.

Comentarii
  • Păsărică nu și-a luat zborul?Nu este corect sotul înșelat a procedat gresit, părerea mea as fi anunțat pe cineva să am martori si după afară AMÂNDOI.

  • Moșuleee, dacă tot nu te țin balamalele, ce naiba ți-a mai trebuit ? Un cearceaf pe post de funie, o parașută, ceva. Da-o la naiba, să sari în curul gol pe fereastră ? Nu te gândești ce imagine de coșmar lași în urmă ? În loc să ț`o pui ca oamenii, într-o cameră de hotel, taman acolo ți-ai găsit ?! O să se spună despre tine c-ai crăpat nu din cauză că umbli cu cheia la alte broaște, ci c-ai fost zgârie brânză !

  • Se mai poate ceva, în povestea phoootaiului cu babaciuni. Anume ca țăranul din Voinești să nu fi sărit, ci să fi fost sărit. Care va să zică defenestrat, de muflonul cu coarne de cerb carpatin.

  • daca so pun cu tiganii.ramai fara amant.cica amanta sa razbunat pe el si a lasat usa descuiata sotului.cand traiesti din fier vechi si zambile nu este bani cat vrea doamna,pasarica costa mult nu 3 ghiocei si o sacosa de urzici

Adauga un comentariu