Titlurile zilei

Cel mai greu rol de pe scena vieții. Frumoasa actriță care a provocat accidentul de pe centura Iașului a fost externată. Așteaptă o minune în care nici medicii nu cred: să iasă prietena ei din comă (EXCLUSIV)

Publicat: 17 iun. 2021
Loredana Bran și prietena Olga și imagini de la accidentul de pe Șoseaua de Centură
Loredana Bran, tânăra care a provocat accidentul rutier de pe Șoseaua de Centură

Cu un ochi râde și cu celălalt plânge. Frumoasa actriță care a provocat accidentul din urmă cu câteva săptămâni pe Șoseaua de Centură a fost externată. Prietena ei însă, cea care se afla pe scaunul din dreapta, a fost transferată de la Spitalul „Sfântul Spiridon” către spitalul de Neurochirurgie, în stare critică

Frumoasa actriță care a provocat un accident rutier pe șoseaua de centură a Iașului a fost externată. După mai multe zile de îngrijiri medicale, tânăra a plecat acasă, însă în spital a rămas prietena ei, cea care se afla pe locul din dreapta. Acum, Loredana Bran se roagă ca prietena ei să scape cu viață. Practic, așteaptă o minune, o minune în care medicii nu prea cred. În urma impactului, Olga, o tânără din Republica Moldova, a fost zdrobită practic și a suferit un traumatism cranio-cerebral sever. La câteva zile după ce a ajuns pe patul de spital, a suferit un accident vascular cerebral, iar starea ei s-a înrăutățit. Ieri, Olga a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie, în stare gravă. Medicii depun toate eforturile pentru a-i salva viața, însă neurologic vorbind, este extrem de afectată.

„Tânăra, pasager în dreapta, a fost transferată la Spitalul de Neurochirurgie, în stare gravă. Activitatea ei cerebrală este afectată. În continuare rămâne pe ATI”, au precizat medicii din Iași.

Un coșmar care nu se mai termină

Întreg coșmarul a început pe 3 iunie. Era seară când Loredana Bran, o actriță de loc din Bacău, a intrat pe Șoseaua de Centură a Iașului la volanul unui Nissan Micra. Era în mașină cu prietena ei cea mai bună, cu Olga. Carosabilul era umed, iar după o depășire mai forțată, Loredana a pierdut controlul volanului și a derapat. Mașina în care se aflau cele două tinere a fost izbită în plin, în lateral, de un BMW care era condus regulamentar din sens opus. Impactul a fost cum nu se poate mai rău. Cele două tinere au fost aproape strivite. Olga se afla pe scaunul din dreapta, acolo unde impactul a fost cel mai puternic. Și-a pierdut cunoștința în urma unui traumatism cranio-cerebral sever. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor. Mai multe echipaje medicale au ajuns la fața locului, la fel și polițiștii rutieri.

Un pas până la tragedie. Impactul a fost devastator

Impactul devastator a fost la un pas de a le ucide pe cele două tinere. Martorii au spus că Loredana, tânăra actriță, a condus iresponsabil până să producă accidentul.

„Mergea cu viteză, ne-a depășit și tot s-a dus. Noi veneam din spate când am găsit mașina răsturnată. Fata din dreapta era rău de tot, nici nu putea să respire…”, a spus unul dintre martori.

Tinerele au suferit mai multe leziuni poate că și din cauza faptului că airbag-urile autoturismului nu s-au deschis. Din câte se pare, cele două tinere nu ar fi purtat centurile de siguranță. Polițiștii din Iași au deschis în acest caz un dosar penal și fac verificări.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe Șoseaua de Centură s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

De asemenea, șoferul din BMW și tânăra actriță au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. Oamenii legii trebuie să afle cum s-a produs accidentul și cine este vinovat. Din verificările efectuate până în prezent, toate indiciile spun că tânăra actriță ar fi responsabilă de producerea accidentului.

Comentarii
Adauga un comentariu