Magazin

Cel mai INALT om din lume s-a intalnit cu cel mai SCUND

Publicat: 13 nov. 2014
Cel mai inalt om din lume, turcul Sultan Kösen, care are o inaltime de 2,51 metri, s-a intalnit joi, la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care are o inaltime de doar 54,6 centimetri.
Evenimentul, organizat de Cartea Recordurilor Guinness cu ocazia celei de-a 10-a aniversari a evenimentului „Ziua recordurilor”, a avut loc in centrul capitalei britanice, pe o peluza din apropiere de palatul Westminster, unde cei doi barbati au luat ceaiul impreuna.

Citeste si: Dansatoarele de la Moulin Rouge au doborat 3 RECORDURI MONDIALE intr-o singura seara!

„Sunt incantat sa ma intalnesc cu cel mai inalt om din lume. Eram curios sa vad cum arata opusul meu”, a declarat Chandra Bahadur Dangi, in varsta de 75 de ani, care a purtat la aceasta intalnire inedita un costum traditional nepalez.
„Ma intrebam ce inaltime are si pana la ce punct de pe picior imi ajunge”, a declarat la randul sau Sultan Kösen, in varsta de 32 de ani, adaugand ca inaltimea lui iesita din comun i-a cauzat o serie de probleme medicale.
„Am probleme cu genunchii si, atunci cand raman prea mult timp in picioare, obosesc”, a adaugat Sultan Kösen, care a purtat un costum intr-o nuanta inchisa si o cravata rosie.
Sursa: mediafax.ro


loading...

Adauga un comentariu