Gadgeturi

Cel mai mare televizor 4K a fost construit de catre Microsoft – FOTO

Publicat: 25 mart. 2013

Microsoft nu este un producator de televizoare si probabil ca nici nu va fi vreodata, insa compania a reusit sa le fure celor de la Samsung faima de a fi construit cel mai mare televizor cu rezolutie 4K.

Aflat in sediul companiei din Redmond, ecranul UHDTV are o diagonala impresionanta de 120 de inch si este folosit pentru a prezenta modul in care Microsoft crede ca va arata experienta multimedia casnica peste zece ani.

In mod evident, sistemul de control prin gesturi Kinect este o componenta de baza a acestei experiente de sunet, culoare si interactiune, insa compania a prezentat si alte trucuri, cum ar fi interconectarea cu alte ecrane secundare.

O alta facilitate integrata in cadrul acestei demonstratii tehnologice este IllumiRoom. Aceasta ofera o extindere a gradului de imersiune prin culori si lumini proiectate pe restul mediului ambiant din cadrul ecranului, fiind bazata pe o mai veche tehnologie de la Philips.

Daca Microsoft detine recordul pentru cel mai mare televizor 4K, asta nu inseamna ca am putea intra cumva in posesia lui. Spre deosebire de modelul S9 de la Samsung, care ofera o diagonala de „numai” 84 de inchi, produsul Microsoft nu este destinat comercializarii.loading...

Adauga un comentariu