Hardware

Cel mai mare televizor outdoor din lume: C Seed 2011

Publicat: 04 iul. 2011

Global Bright Group, lider mondial in productia de ecrane LED, in colaborare cu specialistii din cadrul Porsche Design Studio, au creat un televizor outdoor de avangarda, in editie limitata, cu un afisaj de 11 metri patrati.

Dispozitivul se inalta pe un pilon de 4,6 metri in doar 15 secunde si dispune de un afisaj pliabil, care isi desfasoara cele sapte panouri componente, formand o suprafata unica, informeaza Elte Traveler.

Televizorul rezistent la apa poate fi instalat pe orice terasa sau suprafata din sticla. Gradul de rotatie de 270 de grade, sistemul audio pe trei canale, cu 15 speakere si telecomnada de care dispune asigura o vizibilitate maxima din orice unghi sau distanta.

Finalizarea acestui proiect a presupus patru ani de munca, pasiune pentru inovatie, tehnologie si design, toate contribuind la realizarea unui produs de exceptie, menit sa combine eleganta cu stilul futurist in format outdoor, rezistent la orice tip de clima si in masura sa ofere o definitie ireprosabila chiar si la lumina zilei.

C Seed 2011 este la ora actuala cel mai mare televizor outdoor din lume, o adevarata opera de arta in acest sector si va fi disponibil incepand cu luna septembrie a anului in curs.loading...

Adauga un comentariu