Eveniment-Social

Cel mai mare teren sintetic de fotbal din Moldova

Publicat: 05 ian. 2012
1

@ Primarul comunei Tomesti, Stefan Timofte, vrea sa deschida o scoala de fotbal @ In amenajarea terenului sintetic de fotbal, care are lungimea de 100 metri si latimea de 70 metri, se vor investi peste 100.000 euro

Premiera in lumea sportului
si a administratiei iesene. Primaria Tomesti a demarat lucrarile pentru a amenaja cel mai mare teren sintetic de fotbal din judet. Investitia depaseste 100.000 de euro. „Am inceput deja lucrarile. Amenajam un teren de fotbal cu o lungime de 100 metri si o latime de 70 de metri. Am finalizat deja licitatia pentru a achizitiona gazon sintetic. Ne-am interesat, dupa ce vom finaliza lucrarile la Tomesti va fi cel mai mare teren sintetic de fotbal din zona Moldovei. Investitia este mare, peste 100.000 euro, dar avand in vedere ca este criza si ca fondurile la bugetul local sunt insuficiente, vom achita in rate pe mai multi ani”, a declarat liberalul Stefan Timofte, primarul comunei Tomesti.

Aceasta investitie face parte dintr-un proiect mult mai ambitios pe care vrea sa-l duca la bun sfarsit edilul Timofte. Acesta vrea sa organizeze la Tomesti o scoala de fotbal. „Eu sunt sigur ca vom reusi. Numai in comunele din jurul Tomestiului sunt sute de copii care ar putea sa incerce sa faca o cariera in fotbal. Am vorbit deja si cu cativa antrenori de fotbal, care s-au aratat optimisti ca proiectul nostru are sanse mari sa reuseasca”, a adaugat Stefan Timofte.

Reamintim ca acesta este sportiv de performanta, el fiind unul dintre cei mai buni karateca din Romania.

Comentarii
 • Bravo,bravo,dar oare s-au terminat toate lucrarile de canalizare,drumuri,apa curenta,scoli, in comuna,incat sa cheltui atatia bani pt.un moft?

 • un mare fas al primarului ,,kakateca,, auzi banditul ,cica cel mai mare teren de fotbal din Moldova.Poate din Republica Moldova.Mai bine vezi programe de protectie sociala ca ai multi bolnavi psihic prin Tomesti

 • dom primare , lasa bre terenurile de fotbal si fa strazi,apa si canalizare ,nu mai fura si de aici.Sau il pui antrenor pe Antonel si manager pe Tololoi.Cred ca ajungi in Liga Campionilor daca il pui antrenor pe Antonel

 • primarule nu mai cumpara ziaristi sau ziare . Vezi ca ai ajuns la ** %.Mai bine fii realist si spune ce nu ai facut nu te mai lauda atat cu ce vei face .Lasa asta mai la urma si nu mai fura

 • Si tu crezi ca Timofte nu fura?El nu a fost in stare cat a fost PNL (al carui membru este)sa asfalteze drumuri.(de ex.cel de la Goruni)drum cuprins in proiect guvernamental de cand era PNL la guvernare.Asa ca…ce sa mai vorbim de fanfaronada lui Timofte.Stie numai sa isi faca propriile afaceri.Atat!

 • BRAVO LUI ! mie imi place ce a facut omul acesta in Tomesti ; vezi alte comune, chiar vecine cu Tomesti-ul unde primarii nu au miscat NIMIC .Teava cu gaz este langa ei, teava cu apa , tot langa ei – se pot face proiecte , dar ei , nu misca NIMIC.
  Tot respectul pentru primarul din Tomesti

 • Uitativa ce se intimpla cu mentorul lui ,Fenechiu ;sint facuti din acelasi aluat!
  De altfel,cu aceleasi apucaturi,indiferent din ce partid or fi facind parte!!!!

 • nu vreti voi ca toti cei care mancati ca.ca.t la adresa primarului timofte,la realizarile lui si la ceea ce vrea el sa faca in tomesti si pentru tomesteni sai mancati cu.cu.l….????ce dr.a.cu sa va mai faca mai dobi.tocilor??programe sociale??da voi stiti ca la tomesti se deruleaza cel mai mare proiect de calificare pentru femeile din mediul rural???la munca pu.to.rilor..si platitiva taxele si impozitele.in alta ordine de idei,apa este in toata comuna,canalizarea va incepe intro luna doua,drumurile sunt prinse la asfaltare pe PNDI,si multe alte investitii care sunt in derulare.tineretul trebuie sa aiba si acces la sport si activitati sportive pentru asta inseamna educatie si sanatate.dar bo.ii nu stiu asta.stiu sa critice si sa manace ca.cat.de drum spui mai do.bitocule ca ar fi asfaltat??intereseazate mai bine si ai sa vezi ca pana a veni timofte primar tomestiul era in bezna si sub nivelul zero.nu sa faccut NIMIC de dupa revolutie pana a veni timofte.ce a acut arustei??ce afacut oprica??nimic,nimic,nimic.voi sunteti mancatorii de c,sau cei care ati vrea in lucul lui timofte.ATENTIE..TIMOFTE VA FI PRIMAR ATATA TMP CAT VA VREAEL SA CANDIDEZE.noi tomestenii trebuie sa i multumim ca accepta sa fie primar.ALTFEL SE DUCE DRAC.ULUI COMUNA.este singurul care a facut,face si va face.este singurul care tine golanii sub papuc si nimeni nu are curajul sai comenteze.aducetiva aminte cati golani si cate se intamplau in tomesti pana a veni timofte.ati uitat han.dicapatilor??ma refer la cei care comenteaza si nu la tomestenii corecti si cinstiti.Iar de antonelam inteles ca sa cam dus la vale pentru a bagat douazeci de miliarde in gradinita si ia recuperat nici pana acum,iar PECO de asta la vandut.va place sa aruncati cu noroi fara sa va documentati.

  \

 • In Tomesti sint drumuri printre case ,pe care abia de incap doua carute,cu chiu cu vai.Fereasca Sfintul de un incendiu sau de o alta nenorocire ca nu stiu cum poate interveni o masina de pompieri sau o salvare!!!!!Copiii,merg in fiece dimineata din virful dealului pina la gradinita sau la scoala dintre blocuri(caci scoala din deal este acum sediul MAFIEI locale, unde se praduiesc,sub ,,obladuirea”primarului, fonduri locale,guvernamentale si mai nou,europene!!!Dar v-om avea cel mai mare stadion sintetic din tara!!! Dormiti linistiti tomestenilor!!!

 • Mai oaneni oameni buni..!!Eu sunt din osoi si nu am nici o treaba cu primarul vostru.Dar cu mana pe inima va spun ca rec zilnic prin tomesti si credetima ca sunt invidios pe voi temesteni.Pai ce sa facut in comuna voastra in ultimul timp este de apreviat si de scos palaria pentru a respecta pe acesti oameni care conduc comuna.Pai daca va uitati in toate comunele din jur ,in toate la un loc nu sa facut cate sau facut la voi.Comarna,tutora,costuleni si as putea continua unde nu sa facut nimic.Iar la voi vad ca se lucreaza zilnic cate ceva.acum tomestiul arata ca un oras.curat,ordonat,linistit.PRETUITI CE SE FACE SI NU ARUNCATI CU VORBE URATE CA DE ASTA NU SE FACE NIMIC IN TARISOARA ASTA.OAMENII BUNI,DACA SUNT ATACATI SI MURDARITI SE VOR RETRAGE SI VOR RAMANE CEI CARE NU SUNT BUNI DE NIMIC.UITATIVA IN JUR SI VA VETI DA SEAMA DE CE NU SA FACUT CA LA VOI.SI NU UITATI:NIMENI NUI KEIE DE BISERICA

 • PENTRU INOCENTIE NAIVU..MANANCI CA.CA.T CU CARUL.ESTE GRADINITA LANGA PRIMARIE IN INCINTA CENTRULUI DE ZI.VREI DOUA CLASE IN CLADIREA PRIMARIEI..??VEZI CARE ESTE RENTABILIZAREA SCOLILOR DACA STII CE-I AIA??DE DRUMURI??DA CINE E VINOVAAT??PRIMARUL A FACUT GARDURILE PANA IN DRUM>?>TU DE CE BO.ULE AI FACUT GARDUL SI NU AI LASAT LOC LIBER SA TREACA NEVASTA-TA CU CARUTA??SI APOI DUTI COPKII LA SCOALA CU CARUTA CA DOAR NU VREI SA VINA PRIMARUL SATI DUCA ODRASLELE LA SCOALA,IAR TU SA STAI LA CRASMA SI SA BEI RAKIU SI SA BARFESTI NE.NO.RO.CI.TULE

 • D-le Melinte ,este adevarat ca,trecind dinspre IASI ,spre Osoi, sa va incinte acele alei cu pavele de pe marginea soselei inspre blocuri,dar ce parere aveti despre taluzurile de pe marginea santurilor care la primavara vor fi cu siguranta …in sant!!!Asta ca veni vorba despre ,,spiritul gospodaresc” al primarului!!!Si alte ,,realizari” ale primarii Tomesti,mai stiti???

 • D-le COCALAR (ce bine ti se potriveste numele!!!!!!),oare printre atributiile CONSILIULUI LOCAL si implicit al primarului(cu litera mica,credema) nuse identifica si aceea de supraveghea la respectrea PLANULUI DE SISTEMATIZARE de respectare ahotaririlor stabilite de acel CONSILIU???Dar cine sa stabilesca planuri cine sa iahotariri si mai cu seama ,cine sa supravegheze la aplicarea lor in beneficiul OBSTEI???? Cit despre limbajul pe care-l folosesti d-tale…..

 • Si inca ceva , cocalarule, de ai avea in minte si altceva decit cum sa-i faci pe plac primarului ,te-ar duce mintea ca, crisma, rachiul,si alte preocopari de genul acesta ,n-au nimic in comun cu internetul cititul presei si…indrazneala de a participa la un forum ,comentind o stire de interes local.I-mi cer scuze ca ma aflu vizavi de opiniile d-tale!!!

 • nu vreau spun ca sunt mare fan al acualului primar, dar oamenii dragi din Tomesti ati uitat ca inainte de a fi Timofte la primarie era un singur bec care ardea pe strazile Tomestiului, ca talhariile seara in Tomesti erau o banalitate…acum roade invidia, dar va intreb : poti umbla cu mierea si sa nu te ungi un pic si la gura? Ar trebui primarul sa umble descult? cu regret Naivule, dar cred ca tot nu ai fi fericit daca actualul primar ar umbla descult…ar fi cazul sa nu mai spunem ce simtim ci sa trecem la a spune ce gandim pe baza faptelor reale….si faptele sunt pentru Timofte! asta e simpla realitate, e cel mai bun primar pentru Tomesti…Timofte Stefan!

 • nu vreau spun ca sunt mare fan al actualului primar, dar oamenii dragi din Tomesti ati uitat ca inainte de a fi Timofte la primarie era un singur bec care ardea pe strazile Tomestiului, ca talhariile seara in Tomesti erau o banalitate…acum roade invidia, dar va intreb : poti umbla cu mierea si sa nu te ungi un pic si la gura? Ar trebui primarul sa umble descult? cu regret Naivule, dar cred ca tot nu ai fi fericit daca actualul primar ar umbla descult…ar fi cazul sa nu mai spunem ce simtim ci sa trecem la a spune ce gandim pe baza faptelor reale….si faptele sunt pentru Timofte! asta e simpla realitate, e cel mai bun primar pentru Tomesti…Timofte Stefan!

Adauga un comentariu