Actualitate

Cel mai nou model de BMW fost lansat la Iasi! Iata cum arata – FOTO, VIDEO

Publicat: 18 nov. 2015

@ Una dintre cele mai luxoase masini din lume a fost lansata la Iasi @ Dotarile acestui autoturism te vor lasa cu gura cascata @

Ieri, la Iasi, a fost lansat noul BMW Seria 7, un autoturism de lux, care atrage privirile tuturor. BMW a redefinit experienta condusului si a calatoriei intr-un automobil din segmentul de lux. Placerea de a conduce, emblematica pentru marca, este combinata cu un nivel de confort remarcabil si o experienta fara egal a pasagerilor, totul intr-un sedan de lux, care isi propune sa rescrie toate standardele pietei de automobile. Aceste performante sunt asigurate de un pachet fara precedent de tehnologii si inovatii, dintre care multe in premiera mondiala, privind design-ul ultrausor, sistemul de propulsie, sasiul, sistemele de operare si control si conectivitatea inteligenta.

Sustinut de un pachet tehnologic fara egal, BMW Seria 7 stabileste referinta si in ceea ce priveste echiparea standard cu o colectie bogata de solutii, oferite clientilor deja din echiparea de baza. Este vorba aici de un spectru larg de echipamente, precum Head-Up Display, sistemul de navigatie, o gama larga de echipamente de siguranta si confort, faruri LED integrale, tehnologii BMW EfficientDynamics sau pachete precum BMW Service Inclusive.

Pentru prima data pentru o gama de modele a marcii, sistemul de navigatie este oferit in echiparea standard. Noul sistem care echipeaza BMW Seria 7 vine cu o serie de premiere mondiale absolute. Astfel, este primul care combina comanda printr-un controller clasic, cu un display central de dimensiuni si rezolutie mari, cu functie touch. Aceasta solutie imbina avantajele a doua lumi: operarea rapida si intuitiva direct pe ecran, cu utilizarea sigura si intuitiva a controller-ului clasic iDrive, pe baza feedback-ului tactil, fara a fi necesar ca privirea sa fie directionata catre sistem. Harta ofera rezolutie de pana la 10M, include orase cu cladiri 3D, inclusiv in Romania, si este folosita pentru o gama extinsa de functii. La fel ca intreaga gama de modele a marcii, si noul BMW Seria 7 beneficiaza de pachetul de service gratuit „BMW Service Inclusive”.

Acesta acopera integral revizia standard si procedurile de service si inlocuirea filtrului de aer, a microfiltrului, a bujiilor, a lichidului de frana, toate pe o perioada de 5 ani sau 100.000 km. Pachetul este asociat seriei de sasiu, ceea ce inseamna ca serviciile raman valabile si la revanzare si se poate beneficia de ele oriunde in lume, la orice service autorizat al marcii. Pachetul este completat de un alt serviciu special al marcii – Condition Based Service. Operatiile de service nu se fac la intervale fixe, ci pe baza uzurii masurate de senzori. Aceasta asigura o intretinere mai buna a automobilului, dar si reducerea costurilor in cazul unei utilizari optime.

Comentarii
Adauga un comentariu