Telefoane mobile

Cel mai performant telefon chinezesc Full HD. Vezi cand va fi disponibil si pretul acestuia

Publicat: 15 ian. 2013

Vesti foarte bune pentru cei care doresc sa achizitioneze un telefon performant, insa nu agreeaza smartphone-urile celor de la Apple au Samsung.

Potrivit celor de la Android Authority, cel mai performant telefon chinezesc cu Android, Oppo Find 5, va fi disponibil pe piata din China cu pre-comanda incepand cu data de 29 ianuarie.

Ecranul telefonului masoara 5 inch, este produs de LG si are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si 441 ppi. De asemenea, gadget-ul are un procesor quad-core Snapdragon S4 Pro, o camera foto de 13 MP care beneficiaza si de senzorul Exmor RS.

Memoria interna disponibila este de 2 GB si dispune de o baterie de 2,500 mAh. Sistemul de operare este Android 4.1 Jelly Bean. Reamintim faptul ca initial s-a speculat ca Oppo Find 5 va fi cel mai subtire smartphone din lume, cu o grosime de 6,9 mm, dar zvonurile s-au dovedit a fi false, terminalul avand in realitate o grosime de 8.8mm. (Pentru a va face mai usor o parere, va spunem ca Samsung Galaxy S3 are o grosime de 8,6 mm)

Cei interesati trebuie sa stie faptul ca device-ul Full HD in varianta de 16 GB va costa pe piata din China aproximativ 485 de dolari (2,998 yuani). Conform unor surse interne, terminalul va fi lansat in urmatoarele trei luni si in Canada, Marea Britanie, Spania, Australia, Germania, Franta, Belgia, Malaiezia, Suedia, Singapore, Finlanhda, Grecia, Danemarca, Noua Zeelanda, Norvegia, Japonia si Hong Kong.

Trebuie sa va spunem insa ca lansarea in Europa este posibil sa fie decalata si asta pentru ca gadget-ul suporta in prezent doar retea 3G pe frecvente de 850, 1700, 1900 si 2100MHz. Frecventa cheie lipsa fiind cea de 900 MHz. Pentru cei care nu stiu aceasta este cel mai des intalnita frecventa in Romania, Franta, Finlanda, Danemarca, Marea Britanie si Polonia.loading...

Adauga un comentariu