Magazin

Cel mai scump Range Rover din istorie se lanseaza la Geneva – FOTO

Publicat: 15 feb. 2011

Range Rover Autobiography Ultimate Edition este cel mai scump model creat vreodata de britanicii de la Land Rover. Editia speciala costa peste 150.000 euro. Modelul de teren, botezat Autobiography Ultimate Edition, atinge o valoare de 130.000 lire sterline, echivalentul a 153.000 euro. Editia speciala va debuta oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva, de luna viitoare, urmând ca abia apoi sa poata fi comandat de cei mai pretentiosi clienti Range Rover. Chiar si asa, lista de comenzi va fi limitata, constructorul britanic intentionând sa produca doar 500 unitati, distribuite pe 20 piete.
Exemplarele vor putea fi echipate cu motorul V8 diesel de 4.4 litri sau cu unitatea V8 pe benzina, de 5.0 litri, în functie de dorinta clientului. Procesul de individualizare va merge mai departe, clientul având la dispozitie mai multe optiuni de personalizare a habitaclului.
Din interior nu va lipsi aluminiul, pielea si lemnul nobil, regasite fie la nivelul scaunelor, fie la nivelul consolei centrale. Structura mediana ofera un compartiment de racire pentru bauturi si un suport pentru laptop. Pe spatarul scaunelor fata, Land Rover a instalat pentru fiecare pasager, doar doi la numar, un Apple iPad. Portbagajul a primit o podea din lemn nobil, asemeni celui regasit pe iahturile de lux.
De la nivel exterior nu puteau lipsi jantele de 20 inch, cu un design unic, creat special pentru aceasta editie limitata.

Tags:




Adauga un comentariu