Actualitate

Cel mai vanat actor american vine la Bucuresti!

Publicat: 11 oct. 2012
Actorul american Matt Damon vine la Bucuresti pentru a juca "un rol mic" in "The Zero Theorem", filmul pe care regizorul Terry Gilliam va incepe sa il produca la Studiourile MediaPro de la sfarsitul lui octombrie.
Acesta va avea un mic rol in proiectul lui Gilliam, un artist pentru care ar face orice. "Cineva i-a dat (lui Terry Gilliam, n.r.), in sfarsit, banii sa faca filmul asta, slava Domnului. Este un film cu Christoph Waltz si Tilda Swinton. As face orice pentru Terry. Au trecut zece ani de cand am lucrat cu el", a adaugat actorul, care si-a amintit cum a negociat cu regizorul modul in care arata personajul sau.
"I-am scris lui Terry un e-mail urias, pentru ca am avut o conversatie lunga despre cum va arata personajul, deoarece povestea are loc in viitor si el avea o idee despre look-ul acestuia, dar apoi eu a trebuit sa… (moment in care actorul a aratat ca s-a ras pe cap, n.r.) si i-am zis lui Terry :«Acum ce facem?»". Terry Gilliam a ajuns, insa, la concluzia ca schimbarea de look a lui Damon poate fi chiar un atu pentru personaj.
De asemenea, Damon si-a amintit de reactia regizorului: "«Am putea profita de faptul ca te-ai ras pe cap. De ce sa nu-ti schimbam freza?» (a spus Gilliam) si mi-a trimis o poza cu mine cu parul alb, cu tepi. «Am putea sa profitam de faptul ca esti chel si sa te aratam intr-o maniera in care nu ai mai fost vazut»".
Matt Damon a castigat premiul Oscar in 1997, impreuna cu actorul si bunul sau prieten Ben Affleck, pentru scenariul filmului "Good Will Hunting". Ulterior, seriile "Ocean's" si "Jason Bourne" i-au adus statutul de star la Hollywood si, totodata, numeroase colaborari cu regizori si actori de succes. Astfel a jucat, printre altele, in "Cartita", regizat de Martin Scorsese, "Agentia secreta", de Robert de Niro, si "Syriana", de Stephen Gaghan. El apare si pe afisul filmului "The Informant!", regizat de Steven Soderbergh, in drama "Invictus", regizata de Clint Eastwood, dar si in "Fratii Grimm", de Terry Gilliam, lansat in 2005.
 


loading...

Adauga un comentariu