Mozaic muzical

Cele 3 semne rele de la nunta lui Banica Jr cu Raduleasca: „De asta s-a ales praful de aceasta casatorie”

Publicat: 08 ian. 2019

Cristi Brancu a dezvaluit care au fost cele 3 semne rele de la nunta lui Banica Jr cu Raduleasca.

S-a aflat care au fost cele 3 semne rele de la nunta lui Banica Jr cu Raduleasca. Intr-un material despre viata sentimentala a lui Stefan Banica Jr, Cristi Brancu s-a referit la momentul in care acesta a cunoscut-o pe Mihaela Radulescu. "Intr-o buna zi, insa, apare Mihaela Radulescu. se desfasoara o relatie scurta, tumultuoasa, vine, pleaca, dupa care in 1997, in vara, ca omului ii place sa se casatoreasca in vara, se casatoresc. Se produce o nunta asa cum se cuvine. Cu mai multi colegi: Mihai Constantin, Oana Pellea, Razvan Vasilescu, Tania Budi, foarte multa lume.”, a scris Brancu pe blogul sau.

Cele 3 semne rele de la nunta lui Banica Jr cu Raduleasca: "Rochia Mihaelei Radulescu s-a rupt"

“Se desfasoara o nunta absolut normala, despre care ne putem da seama ca au fost cateva semne pe care Stefan nu le-a respectat, nici Mihaela nu le-a respectat si poate de asta s-a ales praful de aceasta casatorie care a durat, practic, doi ani si ceva. Pentru ca la nunta care a fost la biserica, rochia Mihaelei Radulescu s-a rupt si a fost cusuta pe ea o rochie stil Doina Levintza. Dupa care Mihaela Radulescu povesteste ca ea la nunta a dansat mai mult cu scena, pentru ca Stefan era pe scena. Ori se spune ca acel cantaret care canta la nunta lui nu o sa aiba noroc.”, a mai dezvaluit Cristi Brancu.

Cele 3 semne rele de la nunta lui Banica Jr cu Raduleasca: Au facut o luna de miere la Marea Rosie"

Fanii stiu acum despre cele 3 semne rele de la nunta lui Banica Jr cu Raduleasca. „S-a mai intamplat ceva. Al treilea semn care putea sa insemne ghinion: au facut o luna de miere la Marea Rosie, unde Mihaela Radulescu a facut scufundari, ocazie cu care Mihaela Radulescu a avut niste julituri fantastice. Practic, luna de miere n-a fost luna de miere. Intr-o buna zi, Mihaela a zis ca Stefan n-a  mai venit acasa, ar fi fost ceva, ar fi incercat Stefan sa faca un divort mai dur. problema e ca ea se indragostise de Elan Schwartzenberg si dupa cum stiti cu Elan nu e bine sa glumesti. Prin urmare, totul s-a incheiat asa cum se cuvine”, a incheiat Brancu. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit